ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

«Ο κόσμος της παράταξης δεν πιστεύει πλέον στα ημίμετρα, δεν θέλει βήματα σημειωτόν. Εχει βαρεθεί τις γνωστές φιγούρες που δοκιμάστηκαν. Ψάχνει την Ανατροπή της Στασιμότητας. Ξέρει ότι η μεγάλη και νέα Προοδευτική Παράταξη θέλει νέα ηγεσία». Το όραμά του για τον ρόλο του νέου φορέα ανέπτυξε ο πρώην υπουργός, που σήμερα θα επισκεφθεί το Ξυλόκαστρο, την Κόρινθο και τη Νεμέα.

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση από τη Φώφη Γεννηματά με αφορμή τις δηλώσεις Κουντουρά: «Είναι ευθεία προσβολή στις θυσίες του ελληνικού λαού και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει να λέει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι είναι τυχεροί οι Ελληνες που δεν τρώνε από τα σκουπίδια. Ο κ. Τσίπρας σε ρόλο Μαρίας Αντουανέτας!»

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Το πολιτικό του στίγμα έδωσε από τη Χαλκίδα ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Δεν θα γίνουμε δεκανίκι ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε της ΝΔ που θεωρούν ότι έχουν καταλάβει τον χώρο της προοδευτικής παράταξης. Ο λόγος μας πρέπει να είναι βαθιά προγραμματικός διότι η Ελλάδα από δω και πέρα θα έχει κυβερνήσεις συνεργασίας».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ

Ο δήμαρχος Καμίνης για την Αθήνα: «Επιτέλους άναψε το πράσινο φως ώστε η πόλη να αποκτήσει το πρώτο αποτεφρωτήριο νεκρών. Το θέμα αυτό μπορεί να απασχολεί μόνο το 3% ή το 5% των πολιτών, εμείς οφείλουμε όμως να εξασφαλίζουμε σε όλους το δικαίωμα της επιλογής».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Λογοτεχνική εβδομάδα για τον επικεφαλής του Ποταμιού. Σήμερα θα μιλήσει στην παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Καρκατσούλη, ενώ αύριο, στη Θεσσαλονίκη, θα έχει ανοιχτό διάλογο με τον Γιώργο Σκαμπαρδώνη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

«Πλέον είναι ξεκάθαρο τι πάει να γίνει. Μόνο εσύ μπορείς να το εμποδίσεις. Ελα να ψηφίσεις στις 12 Νοεμβρίου» – αυτό είναι το νέο σύνθημα της #agendaRagkousi. Τι πάει να γίνει; Συνεργασία του νέου φορέα με τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.