Δεν έμεινε χρόνος για ξεκούραση στον ΠΑΟΚ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς ακολουθεί αύριο η συνάντηση με τον Απόλλωνα Πόντου για το Κύπελλο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δύο παίκτες με προβλήματα από το παιχνίδι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Ρόμπερτ Μακ και σήμερα, όταν εκτιμηθεί η κατάστασή τους, θα ξέρει κατά πόσο θα πρέπει να τους υπολογίζει. Ο Ελ Καντουρί έχει χτύπημα στον ταρσό του δεξιού ποδιού και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική ώστε να διαπιστωθεί πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή του.

Ο Μακ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με ενοχλήσεις στο γόνατο, ωστόσο αυτό δεν προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία. Θυμίζουμε ότι ο Λουτσέσκου περιμένει επίσης τον Ντοριάν Λεβέκ που συνέχισε και χθες με ατομικό πρόγραμμα.

Στο μεταξύ, μία ευχάριστη είδηση που αφορούσε τον Μαρίν Λέοβατς έφτασε χθες στην ΠΑΕ. Ο προπονητής της Εθνικής Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, κάλεσε τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ για τα ματς με την Εθνική Ελλάδας στα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας (9 και 12 Νοεμβρίου).

«Αξίζαμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια δεν είχαμε καλή απόδοση. Κόντρα στον Ολυμπιακό παίξαμε καλά, δείξαμε σημάδια βελτίωσης, αν συνεχίσουμε έτσι θα έρθουν και τα γκολ. Είμαστε στην αρχή της σεζόν, ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα» σχολίασε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.