Με πρωταγωνιστή τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, η Γιουβέντους νίκησε στο Σαν Σίρο τη Μίλαν 2-0 στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Ιγκουαΐν πέτυχε και τα δύο γκολ της Γηραιάς Κυρίας (23′ και 63′), ύστερα από εξαιρετικές συνεργασίες με τον Πάολο Ντιμπάλα. Η Μίλαν είχε δοκάρι με τον Κάλινιτς στις καθυστερήσεις του α΄μέρους, ωστόσο στη συνέχεια δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Μπουφόν.

Πέντε ημέρες πριν από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (2/11) για το Europa League η ομάδα του Βοτσέντζο Μοντέλα έχει όχι μόνο έχει χάσει κάθε ελπίδα για τον τίτλο, αλλά είναι μεγάλη η απόσταση που τη χωρίζει και από την πρώτη τετράδα. Κι όλα αυτά μετά από μόλις 11 ματς στη Serie A, συνεπώς δεν αποκλείεται την Πέμπτη ο Μοντέλα να μην βρίσκεται στον πάγκο της Μίλαν…

***Ενα γκολ του Στεφάν Ελ Σααράουι στο 33ο λεπτό ήταν αρκετό για να πάρει η Ρόμα τους τρεις βαθμούς της νίκης (1-0) επί της Μπολόνια στο «Ολύμπικο». Ο ελληνικός «εμφύλιος» αποφεύχθηκε αφού τόσο ο Κώστας Μανωλάς των γηπεδούχων όσο και ο Βασίλης Τοροσίδης των φιλοξενούμενων είναι τραυματίες και δίνουν μάχη με το χρόνο για να προλάβουν τους αγώνες της εθνικής με την Κροατία στα play off των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.