Εως τις 22 Νοεμβρίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους για την προκήρυξη 13Κ/2017 του ΑΣΕΠπου αφορά την πλήρωση συνολικά 53 θέσεων σε τέσσερις φορείς.

Πρόκειται για τακτικό προσωπικό και προσωπικό με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής καθώς και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το οποίο θα απασχοληθεί στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), στην Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ ΑΕ), στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (ΕΚΕΨΥΕ) αλλά και στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Ειδικότερα, αναμένεται να προσληφθούν 48 άτομα ΠΕ με ειδικότητες, μεταξύ των οποίων διοικητικοί, γιατροί (ορθοπεδικοί, παιδίατροι, ψυχίατροι κ.ά.), ψυχολόγοι, πτυχιούχοι Πληροφορικής.

Τρεις από τις συνολικές θέσεις θα καλυφθούν από προσωπικό ΤΕ (διοικητικοί – διοίκηση μονάδων υγείας, κοινωνικοί λειτουργοί, νοσηλευτές), ενώ δύο από τις θέσεις θα καταλάβει προσωπικό ΔΕ (διοικητικοί, γραμματείς). Σημειώνεται πως οι θέσεις που πρόκειται να καλύψουν οι υποψήφιοι βρίσκονται στους Νομούς Αττικής, Βοιωτίας, Αχαΐας και Θεσσαλονίκης.

Πάντως, οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και μάλιστα η προθεσμία υποβολής τωνηλεκτρονικών αιτήσεωνσυμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις7 Νοεμβρίου και λήγει στις 22 Νοεμβρίου και ώρα 14.00.Ωστόσο, την υπογεγραμμένηεκτυπωμένη μορφήτης ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει οι υποψήφιοι να την υποβάλουν έως τις 27 Νοεμβρίου στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 13Κ/2017, ΤΘ 14308, Αθήνα ΤΚ 115 10, αναγράφοντας στον φάκελο την κατηγορία ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ που διεκδικούν.