Χειριστή κέντρου διαχείρισης κυκλοφορίας στο Σχηματάρι αναζητά η Νέα Οδός.

Οι ενδιαφερόμενοι θα αποτελούν μέλος του τμήματος συντήρησης και διαχείρισης κυκλοφορίας της εταιρείας και θα επιτηρούν τον αυτοκινητόδρομο, αναγνωρίζοντας και συντονίζοντας όλα τα περιστατικά κυκλοφορίας, με στόχο την αποτελεσματική διαχείριση της λειτουργίας και της συντήρησης του αυτοκινητοδρόμου.

Οι υποψήφιοι για τη θέση πρέπει να έχουν πτυχίο ανώτερης τεχνολογικής εκπαίδευσης με κατεύθυνση την πληροφορική ή τον αυτοματισμό.

Απαιτείται τουλάχιστον ένα με τρία έτη προηγούμενης επαγγελματικής εμπειρίας στη διαχείριση ηλεκτρονικού εξοπλισμού ή συστημάτων πληροφορικής και αυτοματισμού.

Οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να έχουν πολύ καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή και MS Office, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου, ενώ θα εργάζονται σε κυλιόμενες βάρδιες.

Η θέση θα έχει έδρα το κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας Σχηματαρίου.

Οποιος προσληφθεί θα επιτηρεί τον αυτοκινητόδρομο ελέγχοντας τη ροή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων.

Θα απαντά σε εισερχόμενες κλήσεις των χρηστών του αυτοκινητοδρόμου μέσω του αριθμού κλήσης έκτακτης ανάγκης (1075) με σκοπό την αξιολόγηση των πληροφοριών και τον καθορισμό των κατάλληλων επεμβάσεων.

Θα διαχειρίζεται τα συστήματα διαχείρισης κυκλοφορίας (κάμερες παρακολούθησης κλειστού συστήματος, πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων και συστήματα ανίχνευσης) του κέντρου, στοχεύοντας στην ασφαλή και αποτελεσματική ροή της κυκλοφορίας στις σήραγγες και στον αυτοκινητόδρομο.

Θα συμβάλλει σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης / περιστατικά στον αυτοκινητόδρομο συντονίζοντας όλες τις ομάδες επέμβασης του τμήματος (οδηγούς περιπολιών, ομάδες επέμβασης κ.λπ.) σύμφωνα με την καθοδήγηση του προϊσταμένου βάρδιας του κέντρου διαχείρισης κυκλοφορίας σηράγγων.

Τέλος, σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν αφοσίωση στην εξυπηρέτηση πολιτών, ομαδικό πνεύμα, ικανότητα διαχείρισης χρόνου και προτεραιοτήτων αλλά και αίσθημα ευθύνης.

Βιογραφικά θα γίνονται δεκτά στη διεύθυνση: http://www.neaodos.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1/.

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν φαξ στο 210-6178.011, αναγράφοντας τον κωδικό ΚΔΚΣ-1017.