Ο Αρης επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο, συντρίβοντας στην πρεμιέρα της Φούτμπολ Λιγκ τον Αιγινιακό 5-0, ωστόσο, ιδιαίτερα ενθαρρυντικά ήταν και τα αποτελέσματα για Απόλλωνα Πόντου και Δόξα Δράμας.

Η ομάδα της Καλαμαριάς έφυγε νικήτρια από τη Βέροια (1-0), με το γκολ του Κυβελίδη στο 87′, ενώ η Δόξα νίκησε 2-0 στη Δράμα την Αναγέννηση Καρδίτσας, με γκολ του Ισπανού Χοσέ Μαρία Κάσες (13′ και 47′).

Η μαχητική Καλλιθέα παρ’ ότι αγωνιζόταν από το 49′ με δέκα παίκτες (αποβολή Βασιλείου), άντεξε και πήρε 0-0 από τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια (18′ Ροβίθης και 50′ Σταματάκος σε εκτέλεση πέναλτι), ενώ πρωταγωνιστής για την Καλλιθέα ήταν ο 19χρονος τερματοφύλακας Ματθαίος Κορωνάκης.

Ισοπαλία στη Σπάρτη (1-1), ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Παναιγιάλειο, ο οποίος προηγήθηκε με τον Αρναρέλλη (12′). Η Σπάρτη έχασε πέναλτι με τον Ράνο (10′ δοκάρι) και ισοφάρισε με τον Οικονομόπουλο (85′).

Το Σάββατο στο Κλεάνθης Βικελίδης τα γκολ του Αρη στο 5-0 επί του Αιγινιακού πέτυχαν οι Πλατέλλας, Πασάς, Κάσσος, Καπνίδης, Μπαργκάν. Τα σημερινά παιχνίδια: Κισσαμικός – Καραϊσκάκης, Πανσερραϊκός – ΟΦΗ, Αχαρναϊκός – Απόλλων Λάρισας, Παναχαϊκή – Τρίκαλα.