Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν με δύο γκολ έδωσε νέο χτύπημα στη Μίλαν, καθώς η Γιουβέντους πέρασε από το Σαν Σίρο με 2-0 και παρέμεινε στο κυνήγι της Νάπολι, η οποία νίκησε στο Σαν Πάολο τη Σασουόλο 3-1.

Ο Ιγκουαΐν έφτασε τα 101 γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα (με Γιουβέντους και Νάπολι), ενώ έχει πετύχει άλλα 107 στην Ισπανία με τη Ρεάλ. Μόνο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει καταφέρει να πετύχει περισσότερα από εκατό γκολ σε δύο ευρωπαϊκές λίγκες. Την ίδια στιγμή, η θέση του Βιτσέντζο Μοντέλα στη Μίλαν είναι ιδιαίτερα επισφαλής, λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η δήλωση του 40χρονου τεχνικού ότι «το ματς παιζόταν στα ίσια, αλλά ο Ιγκουαΐν έκανε τη διαφορά» δεν άρεσε στους ιδιοκτήτες της Μίλαν, σύμφωνα με την «Κοριέρε ντέλο Σπορτ» και εξετάζεται η περίπτωση του Πάουλο Σόουζα. Αν δεν συμφωνήσουν με τον πορτογάλο τεχνικό ενδέχεται να στραφούν στον Τζενάρο Γκατούζο, ενώ ο μεγάλος στόχος είναι ο Αντόνιο Κόντε. Εκρηκτική η Λάτσιο, με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να σκοράρει και να μοιράζει τρεις ασίστ, συνέτριψε εκτός έδρας 5-1 την Μπενεβέντο, η οποία κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ. Με 11 ήττες σε ισάριθμα ματς, ισοφάρισε το ευρωπαϊκό ρεκόρ της Γκρενόμπλ από τον Οκτώβριο του 2009.

Αλλα αποτελέσματα: Ρόμα – Μπολόνια 1-0, Κροτόνε – Φιορεντίνα 2-1, Σαμπντόρια – Κιέβο 4-1, Σπαλ – Τζένοα 1-0, Ουντινέζε – Αταλάντα 2-1.

Βαθμολογία: Νάπολι 31, Γιουβέντους, Λάτσιο από 28, Ιντερ (10 αγ.) 26.