Αν θέλει ο Τάκης Λεμονής να δείξει πράγματι στους παίκτες του σε ποια ομάδα παίζουν, να το συνειδητοποιήσουν βρε αδερφέ, αρκεί να πάρει το βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου του αντίπαλου προπονητή, του Μαρίνου Ουζουνίδη, όταν ρωτήθηκε πως νιώθει που ο κορυφαίος (μαζί με τον Μολέντο) παίκτης του, ο οποίος έσωσε τρεις φορές τον Παναθηναϊκό από την ισοφάριση, ο τερματοφύλακας Οδυσσέας Βλαχοδήμος, έχει ήδη μισογεμίσει τη βαλίτσα του αφού θεωρείται πλέον παίκτης της Μπενφίκα.

«Δεν γίνεται να μη φύγουν παίκτες, αν δεν είχε γίνει αυτή η κίνηση με τον Οδυσσέα, ίσως τώρα να μη μιλάγαμε εδώ» απάντησε με κυνικότητα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, που γνωρίζει καλά ότι και ο άλλος MVP, ο ογκόλιθος στα μετόπισθεν και όχι μόνο Μολέντο, δύσκολα θα παραμείνει στη Λεωφόρο αφού τα χρέη τρέχουν και οι υποχρεώσεις, ενώ ο μεγαλομέτοχος είναι άφαντος.

«Εχει αποχωρήσει και από τότε που το ανακοίνωσε δεν έχω ξαναμιλήσει στο τηλέφωνο μαζί του» ήταν η νέα ατάκα του Ουζουνίδη στην ερώτηση αν δέχτηκε συγχαρητήριο τηλεφώνημα από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Μόνο αυτό να δείξει ο Λεμονής στου Ρέντη, αρκεί και περισσεύει για να εκτιμήσουν κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού το πόσο τυχεροί είναι που βρίσκονται σε ένα κλαμπ ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Και αν όχι αγωνιστικά (εξαιτίας τους), με τον τρόπο λειτουργίας από τη διοίκηση που δεν βρίσκεται απλά δίπλα στους παίκτες, αλλά έχει λύσει κάθε πρόβλημά τους, πριν καν αυτό δημιουργηθεί!