Κι οι δύο έχουν χαρακτηριστεί τελειομανείς. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα το έδειξε για ακόμα μια φορά, μετά τη νίκη της Σίτι επί της Γουέστ Μπρομ (3-2), ωστόσο ο Ζοζέ Μουρίνιο πρόσθεσε και αρκετή… γκρίνια μετά το 1-0 στο ντέρμπι με την Τότεναμ στο Ολντ Τράφορντ.

Ο Γκουαρντιόλα κλήθηκε να σχολιάσει μία δήλωση του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος υποστήριξε πως «αυτήν την περίοδο η Σίτι μοιάζει σαν να είναι πρωταθλήτρια από τον… Ιανουάριο», καθώς οι Πολίτες έχουν πέντε βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Γιουνάιτεντ, ενώ έχουν πετύχει 35 γκολ σε δέκα παιχνίδια.

«Εχετε δει πρωταθλήτρια από τον Ιανουάριο; Εγώ ποτέ» απάντησε ο Γκουαρντιόλα. «Φυσικά και μπορούμε να βελτιωθούμε. Νικήσαμε 3-2 τη Γουέστ Μπρομ σε ένα ματς που μπορούσε να ήταν 5-1. Πάντα υπάρχουν πράγματα τα οποία μπορείς να κάνεις καλύτερα».

Ο Μουρίνιο γκρίνιαζε με τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ, οι οποίοι δυσανασχέτησαν βλέποντας τον Πορτογάλο να αντικαθιστά τον Ράσφορντ με τον Μαρσιάλ.

Οταν όμως ο Γάλλος σκόραρε δίνοντας τη νίκη στη Γιουνάιτεντ, ο Πορτογάλος έκανε τη γνωστή χειρονομία για σιωπή! «Μερικοί μιλούν συνέχεια… Ηρεμήστε λίγο, μην είστε τόσο νευρικοί. Ακόμα κι αν το παιχνίδι τέλειωνε ισόπαλο θα ήμουν ευχαριστημένος με τους παίκτες, καθώς έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο» είπε ο Μουρίνιο, ζητώντας παράλληλα από τους οπαδούς να στηρίξουν τον Λουκάκου.

Αλλα αποτελέσματα: Αρσεναλ – Σουόνσι 2-1, Μπόρνμουθ – Τσέλσι 0-1, Λίβερπουλ – Χάντερσφιλντ 3-0, Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ 2-2, Γουότφορντ – Στόουκ 0-1, Μπράιτον – Σαουθάμπτον 1-1, Λέστερ – Εβερτον 2-0.

Βαθμολογία: Σίτι 28, Γιουνάιτεντ 23, Τότεναμ 20, Τσέλσι, Αρσεναλ από 19.