Ο Θωμάς Ναζλίδης θα μπορούσε άνετα να παίζει μπάσκετ, καθώς είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής και με ένα ακόμα… buzzer beater στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε στη Λάρισα ένα χρυσό τρίποντο κόντρα στον Λεβαδειακό (1-0).

«Πάντα η νίκη στις καθυστερήσεις είναι πιο γλυκιά» είπε ο χρυσός σκόρερ, που βρήκε δίχτυα με κεφαλιά (έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια και σέντρα του Περόνε που ξεμαρκαρίστηκε από τον Λεονάρντο) στα… χασομέρια, κάτι που κάνει για πέμπτη φορά!

Δύο φορές ως παίκτης του Πλατανιά (είχε δώσει εκτός έδρας νίκη επί της Παναχαϊκής με 3-2 και βαθμό εντός με τον Πανθρακικό ισοφαρίζοντας σε 1-1) και άλλες δύο ως παίκτης της Βέροιας (ισοφαρίζοντας εντός έδρας τα Γιάννινα 1-1 και χαρίζοντας μεγάλη νίκη εκτός έδρας επί του Πανιωνίου 1-0), μίλησε στο φινάλε των αγώνων!

Ετσι έσπασε το αήττητο των Βοιωτών και ξεκόλλησε τη Λάρισα από την ουρά της βαθμολογίας.

ΑΕ Λάρισας: Μπόζοβιτς, Γουάλας, Ζίζιτς, Φάρκας, Ρέντζας (54′ Μασούρας), Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο (68′ Περόνε), Κρίζμαν (81′ Γιαννιτσάνης), Ναζλίδης.

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Μεντί, Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Ζοάο Φαβάρο, Ομπιόρα (81′ Καλτσάς), Μητρόπουλος, Γιουσούφ, Μπραντάο (84′ Μπελγκαζουανί), Γιακουμάκης.