Διπλά κερδισμένος βγήκε ο Ολυμπιακός από την κόντρα με τη μεγάλη Μπαρτσελόνα.

Δεν είναι μόνο ο βαθμός (0-0) που πήρε με εξαιρετική εμφάνιση, αλλά και πολλά άλλα εκτός γηπέδου που ανέβασαν την ελληνική ομάδα ένα επίπεδο στην ευρωπαϊκή της ιστορία.

Ο τρόπος με τον οποίο υποδέχτηκαν τόσο οι φίλαθλοι (με πανό και φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του) όσο και ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας τον Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε τον γύρο του κόσμου, όπως και η εντυπωσιακή εικόνα σε όλες τις εξέδρες με τα ερυθρόλευκα καρτελάκια που κράτησαν στο ξεκίνημα οι φίλοι των Ερυθρολεύκων δημιουργώντας ένα τρομερό κορεό.

Σαφώς τα αποτελέσματα είναι ο βασικός στόχος κάθε ομάδας, αλλά όταν φιλοξενείς μία εκ των κορυφαίων ομάδων του κόσμου, τότε μπορείς να κερδίσεις και με τη γενικότερη εικόνα, και αυτό έκανε ο Ολυμπιακός αυτό το διήμερο με τη φιλοξενία στους Μπλαουγκράνα.

Δυστυχώς, πάντα υπάρχουν και οι λίγοι (οι ελάχιστοι) που δεν μπορούν να θαυμάσουν το ωραίο και να απολαύσουν το θέαμα. Αποτέλεσμα αυτών, ο τραυματισμός δύο φίλων της Μπαρτσελόνα έξω από το γήπεδο που έκαναν το αυτονόητο, επισκέφθηκαν την μπουτίκ της αντίπαλης ομάδας για να ψωνίσουν.

Οσο για αρκετούς από τους ξένους παίκτες του Ολυμπιακού, είναι φανερό ότι έχουν άλλη αγωνιστική νοοτροπία στην Ευρώπη…

Αυτό όμως δεν είναι 100% επαγγελματικό.