Ολα ήταν μαγικά χθες στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στη μεγάλη βραδιά όπου ο Ολυμπιακός φιλοξένησε την Μπαρτσελόνα και την κράτησε χωρίς γκολ (0-0) παίρνοντας τον πρώτο του βαθμό στον όμιλο. Ηταν μια βραδιά που ουσιαστικά θύμισε σε όλους τη μαγεία του Τσάμπιονς Λιγκ και γιατί είναι η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά ίσως και στον κόσμο.

Η επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε στο γήπεδο όπου έγραψε χρυσές σελίδες με τον Ολυμπιακό ήταν ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της βραδιάς και ο ισπανός τεχνικός τιμήθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ όλο το γήπεδο φώναζε ρυθμικά το όνομά του.

Στις θύρες μάλιστα απέναντι από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, οι φίλοι του Ολυμπιακού είχαν αναρτήσει ένα πανό που έγραφε στα ισπανικά «Ernesto gracias por todo», δηλαδή «Ερνέστο ευχαριστούμε για όλα» και ο κόουτς της Μπαρτσελόνα κρατώντας το δώρο του προέδρου των Ερυθρολεύκων στο ένα χέρι, σήκωσε το άλλο και χαιρέτησε τον κόσμο για να γνωρίσει την αποθέωση.

Ολα αυτά σε μια βραδιά που οι φίλοι του Ολυμπιακού γέμισαν το γήπεδο –κάτι αναμενόμενο –αλλά παράλληλα έδειξαν πώς θα πρέπει να είναι η ατμόσφαιρα σε όλα τα παιχνίδια: μια γιορτή με θερμή υποστήριξη στην ομάδα τους χωρίς την παραμικρή ακρότητα.

Ενας νεαρός φίλαθλος έζησε μάλιστα το όνειρο της ζωής του όταν σε κάποιο κόρνερ που κέρδισε η Μπαρτσελόνα κατάφερε να μπει στον περιβάλλοντα χώρο στη γωνία του κόρνερ για να αγκαλιάσει και να φιλήσει τον Λιονέλ Μέσι!

Ο Αργεντινός έδειξε πως εκτός από κορυφαίος παίκτης του κόσμου είναι και σπουδαίος άνθρωπος, καθώς όταν βεβαιώθηκε για τις αγαθές προθέσεις του νεαρού τον άφησε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει!