Ο Μανόλο Χιμένεθ άρχισε να σκέφτεται την ΑΕΚ χωρίς τον Πέτρο Μάνταλο. Ο 26χρονος μέσος υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό γόνατο, ο χρόνος απουσίας θα αγγίξει τους έξι μήνες, αλλά ο ισπανός τεχνικός έχει μπροστά του δύο δύσκολα παιχνίδια στα οποία καλείται να αναζητήσει λύσεις και να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Πρώτα απ’ όλα έχει το αυριανό ματς με τη Μίλαν στο ΟΑΚΑ. Κι εκεί, πέρα από τον Μάνταλο, ο Ισπανός δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Ούρος Τσόσιτς που αποχώρησε από τη συνάντηση με τον Πανιώνιο με βαρύ διάστρεμμα. Ο Τσόσιτς αναμένεται να μείνει εκτός αγώνων δύο εβδομάδες. Ετσι, κατά πάσα πιθανότητα ο τεχνικός της ΑΕΚ θα διατηρήσει το σχήμα με τρεις αμυντικούς (Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Βράνιες), το οποίο πήρε εξαιρετικό βαθμό στο Σαν Σίρο.

Ο Χιμένεθ αναμένεται να λάβει τις αποφάσεις του στη σημερινή τελευταία προπόνηση. Το πιθανότερο είναι να αναθέσει στον Χριστοδουλόπουλο τον ρόλο του Μάνταλου, ενώ υποψήφιος είναι και ο Μπακασέτας. Επίσης θα δει ακόμα μία φορά τον Τσιγκρίνσκι. Ο ουκρανός στόπερ έχει μπει σε ρυθμό κανονικών προπονήσεων, ωστόσο ο Χιμένεθ εκτιμά πως δεν είναι ακόμα έτοιμος να μπει σε κανονικές συνθήκες αγώνα.

Φυσικά δεν μπορεί να υπολογίζει και τον Κλωναρίδη, ο οποίος και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στο μεταξύ, το ενδιαφέρον των φίλων της ΑΕΚ για το αυριανό παιχνίδι είναι τεράστιο, καθώς όπως έγινε γνωστό έχουν προπωληθεί 30.000 εισιτήρια.