ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

«Κάποιο λάθος κάνουμε. Είμαι στη Βέροια. Ο κόσμος με ρωτά μόνο για τα προβλήματα της χώρας. Θέλει λύσεις για το χωράφι και την παραγωγή. Κομμένη λοιπόν η κουβέντα για τα διαδικαστικά, στις περιοδείες τουλάχιστον. Στις 10 μέρες που απομένουν θα συζητώ μόνο για τις #21theseis». Δήλωση του Θεοδωράκη στο twitter, μετά τους τσακωμούς των προηγούμενων ημερών.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

Στο εργοστάσιο νανοτεχνολογίας του ΑΠΘ βρέθηκε ο πρώην υπουργός. Φορώντας λευκή ποδιά, σχολίασε πως «η Ελλάδα παράγει τεχνολογία και προϊόντα του μέλλοντος. Μόνο έτσι μπορούμε να χτίσουμε ένα δυνατό αύριο, να φέρουμε πίσω τα παιδιά μας που φεύγουν στο εξωτερικό».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

«Είναι θέμα πατριωτικής διακυβέρνησης. Ο κ. Τσίπρας είχε πολλά όπλα στη διάθεσή του και δεν τα αξιοποίησε. Δεν μπορεί να μαθαίνεις ότι η Πολεμική σου Αεροπορία χρειάζεται αναβάθμιση από τον πρόεδρο των ΗΠΑ» ανέφερε για τον Αλέξη Τσίπρα ο πρώην υπουργός, που χθες διοργάνωσε συζήτηση για την «Ενεργειακή διπλωματία και γεωπολιτική αναβάθμιση της χώρας».

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Ξανά στα Δωδεκάνησα η Γεννηματά για να μιλήσει για τη «ρήτρα νησιωτικότητας»: «Επί Ανδρέα Παπανδρέου νομοθετήσαμε το ειδικό καθεστώς του ΦΠΑ των νησιών. Αρνηθήκαμε την κατάργησή του. Δυστυχώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και εδώ εξαπάτησε τους νησιώτες, το κατήργησε ήδη στη Ρόδο και στην Κάρπαθο».

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

«Δώστε μου τη δύναμη, δεν θα σας προδώσω ποτέ. Θέλω να σας δεσμευτώ ότι έχω πάρει μια απόφαση. Να συγκρουστούμε με ό,τι χρεοκόπησε την Ελλάδα, οικονομικά, πολιτικά, συντεχνιακά. Να αμφισβητήσουμε ό,τι υπονομεύει το μέλλον των παιδιών σας». Απόσπασμα από την ομιλία Ανδρουλάκη στο Ηράκλειο, την ιδιαίτερη πατρίδα του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ

Από το γήπεδο του Πανελληνίου, ο δήμαρχος Αθηναίων κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν: «Στις 12 Νοεμβρίου ψηφίστε, πάρτε την αλλαγή στα χέρια σας για να μετασχηματίσουμε μαζί το κομματικό σύστημα. Ψηφίστε για να νικήσει η κοινωνία αντί για την απομόνωση, το αύριο αντί για το χθες, η συναίνεση αντί για τον διχασμό. Τώρα αρχίζουν όλα».