H μεγάλη (ευρωπαϊκή) επιστροφή. Αυτός θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ο τίτλος από το χθεσινό πάρτι στο ΟΑΚΑ με καλεσμένους 50.000 και πλέον φίλους της ΑΕΚ. Είδαν την ομάδα τους να στέκεται και πάλι όχι απλά ισότιμα απέναντι στη μεγάλη (έστω και με αγωνιστικά προβλήματα) Μίλαν, αλλά ουσιαστικά να κινδυνεύει μόλις σε μία φάση.

Το πλέον ενδιαφέρον έγινε μετά: όταν με πατερίτσες και μία ημέρα μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο, ο Πέτρος Μάνταλος εμφανίστηκε στα αποδυτήρια, αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του και όλοι του έδωσαν μια αγκαλιά. ΑΕΚ και οικογενειακό κλίμα πάνε πακέτο!

Η Ενωση μόλις στη δεύτερη ευρωπαϊκή της εμφάνιση (μετά την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία), επέστρεψε για τα καλά. Καταφέρνοντας για 180 λεπτά να μη χάσει και να μη δεχτεί γκολ από τη Μίλαν αλλά συνεχίζοντας και ένα εξαιρετικό σερί κόντρα σε μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου παραμένοντας αήττητη για 6ο συνεχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι (δύο με Μπριζ και Μίλαν και από ένα με Ριέκα και Αούστρια Βιέννης).

Ιδιαίτερα σημαντικό διότι μαζεύει πολύτιμους βαθμούς για τον δικό της πλέον ευρωπαϊκό συντελεστή.

«Τέτοια παιχνίδια ονειρεύεσαι όταν αρχίζεις να παίζεις ποδόσφαιρο» είπε με νόημα ο εξαιρετικός Τάσος Μπακασέτας που έπαιξε ως αντι-Μάνταλος και πρόσθεσε «Παίξαμε και για αυτόν».