Το νέο Dacia Dokker Van αναμένεται να αποκαλυφθεί σήμερα στα πλαίσια της έκθεσης Cargo Truck & Van 2017 (4-6/11 METROPOLITAN EXPO). Εκεί, από σήμερα, το GROUPE RENAULT παρουσιάζει τη νέα πρόταση για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση.

Το DOKKER VAN διαθέτει πολύ καλή αναλογία ωφέλιμου όγκου / τιμής (έως 3,9μ3) στην κατηγορία του, ενώ αποτελεί την πιο συμφέρουσα επιλογή, μειώνοντας σημαντικά το κόστος που δαπανά μία εταιρεία για τις ανάγκες μετακίνησης.

Οι επισκέπτες της έκθεσης Cargo Truck & Van 2017 θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο μοντέλο που είναι διαθέσιμο τόσο με πλήρες κλειστό μεταλλικό διαχωριστικό (ιδανικό για επαγγέλματα υγειονομικού ενδιαφέροντος), όσο και με πλήρες περιστρεφόμενο διαχωριστικό πλέγμα που σε συνδυασμό με το ανακλινόμενο – αναδιπλούμενο – αποσπώμενο κάθισμα Dacia Easy Seat επιτρέπει τη μεταφορά φορτίου μήκους έως 3,11μ.

Στην έκθεση το παρόν θα δώσουν επίσης η οικογένεια του Renault CLIO VAN (PRO+ και BUSINESS) που συνδυάζει ιδανικά τα πλεονεκτήματα της επιβατικής έκδοσης του μοντέλου, με την κορυφαία πρακτικότητα και τη μεταφορά φορτίου με όγκο που αγγίζει το 1κμ3. Με την έκδοση PRO+ (75hp) να δίνει έμφαση στην οικονομία-πρακτικότητα και την έκδοση BUSINESS (90hp) στην απόδοση-άνεση, τα CLIO VAN είναι ιδανικά τόσο για ελεύθερους επαγγελματίες, όσο και για στόλους επιχειρήσεων.

Τέλος το Renault KANGOO, ένα μοντέλο με τεράστια ιστορία και φανατικό κοινό, θα βρίσκεται στο περίπτερο στην έκδοση maxi, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν τη μέγιστη μεταφορική ικανότητα, πάντα με την αξιοπιστία και εγγύηση του ονόματος της Renault.

Τα επαγγελματικά μοντέλα τόσο της Renault, όσο και της Dacia, καλύπτονται από πλήρη εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών.