Εκδόθηκε η προκήρυξη 1ΕΓ/2017 για 220 μόνιμους υπαλλήλους σε υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Πρόκειται για θέσεις τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης,κλάδων Εφοριακών, Τελωνειακών και Δημοσιονομικών.

Σημειώνεται ότι οι 120 είναι οργανικές θέσεις κατηγορίας ΤΕ, των κλάδων Εφοριακών, Τελωνειακών και Δημοσιονομικών σε υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών και οι υπόλοιπες 100 οργανικές θέσεις κατηγορίας ΤΕ, των κλάδων Εφοριακών και Τελωνειακών σε υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνο όσοι είχαν λάβει μέρος στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, έτους 1998, με βαθμολογία ίση ή ανώτερη της καθορισμένης βάσης για τους ανωτέρω κλάδους της Κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Παράλληλα πρέπει να μην έχουν ήδη διοριστεί ως τακτικό προσωπικό, μόνιμοι υπάλληλοι και υπάλληλοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ) με οποιαδήποτε διαδικασία διορισμού ή πρόσληψης τακτικού προσωπικού στο Δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Επίσης δεν πρέπει να έχουν διοριστεί ως τακτικό προσωπικό με οποιαδήποτε διαδικασία διορισμού ή πρόσληψης τακτικού προσωπικού στο Δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και εν συνεχεία παραιτήθηκαν, ούτε να κατατάχθηκαν βάσει νέου πανελλήνιου πίνακα σε σειρά διοριστέου και δεν αποδέχθηκαν τον διορισμό τους. Επιπροσθέτως, οι υποψήφιοι δεν πρέπει μεταξύ άλλων να έχουν καταδικαστεί για κακούργημα ή να έχουν στερηθεί λόγω καταδίκης τα πολιτικά τους δικαιώματα. Τονίζεται ότι όσοι υποψήφιοι έχουν ενταχθεί στον πίνακα διοριστέων της 1ΕΓ/2016 Προκήρυξης και τυχόν ανασύνταξης αυτού μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων δεν μπορούν να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παρούσα προκήρυξη.

που θα διοριστουν: Οι θέσεις κατανέμονται στους περισσότερους νομούς της χώρας, μεταξύ αυτών Αττικής, Αργολίδας, Σερρών, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Εβρου, Βοιωτίας, Αχαΐας, Γρεβενών και Φλώρινας.

Για τη συμμετοχή τους στην Προκήρυξη 1ΕΓ/2017 οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουντην αίτηση – υπεύθυνη δήλωση στο ΑΣΕΠμόνο ταχυδρομικώς,με συστημένη επιστολή, σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST, ο οποίος διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη:1ΕΓ/2017, ΤΘ 14308, Αθήνα, ΤΚ 115 10.

Ηπροθεσμία υποβολής των αιτήσεωνσυμμετοχής λήγει την Τρίτη 14Νοεμβρίου.