Συνεχίζονται οι προσλήψεις καθηγητών Φυσικής Αγωγής από δήμους της χώρας. Πρόκειται για προσωπικό που θα απασχοληθεί στα προγράμματα των δήμων «Αθληση για όλους» με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωριαία αποζημίωση, διάρκειας έως οκτώ μηνών.

Πιο συγκεκριμένα, 13 πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής ΠΕ αναμένεται να απασχοληθούν επ’ ωρομίσθια στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Δήμου Βόλου «Αθληση για όλους». Οι συμβάσεις εργασίας είναι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με διάρκεια έως οκτώ μήνες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση συμμετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως είτε με εξουσιοδότηση, στα γραφεία της Διεύθυνσης Αθλητισμού του ΝΠΔΔ του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου (Καραμπατζάκη και Αναπαύσεως, Νέα Ιωνία, Βόλος, ΤΚ 384 46, τηλ. 24210-71.770). Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 10 Νοεμβρίου. Για τη στελέχωση των προγραμμάτων «Αθληση για όλους» προχωρά ο Δήμος Πέλλας στην πρόσληψη 15 γυμναστών, με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ και με ωρομίσθια αποζημίωση. Οι άνεργοι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής που ενδιαφέρονται να εργαστούν στο πρόγραμμα θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στη ΔΗΚΕΠΑΠ του Δήμου Πέλλας (Βόρεια Πτέρυγα Πνευματικού Κέντρου – 2ος όροφος, τηλ. 23820-84.371) έως την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου.

Συνολικά 14 καθηγητές Φυσικής Αγωγής πρόκειται να προσλάβει ο Δήμος Βέροιας, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ µηνών. Μάλιστα, δώδεκα γυμναστές θα απασχοληθούν στα γενικά προγράµµατα και δύο στα ειδικά. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως (ή µε εξουσιοδότηση) είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στο Φιλίππειο Δηµοτικό Γυµναστήριο, από 08.00 έως 14.00 (16ης Οκτωβρίου 5Α, ΤΚ 591 32, Βέροια, τηλ. 23310-22.178, 23310-26.435). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου.

Την πρόσληψη επτά καθηγητών Φυσικής Αγωγής ανακοίνωσε ο Δήμος Νέας Προποντίδας στον Νομό Χαλκιδικής. Αναμένεται να απασχοληθούν στα γενικά προγράμματα «Αθληση για όλους» την περίοδο 2017-2018. Οι συμβάσεις εργασίας θα είναι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με ωριαία αποζημίωση μέσω αντιτίμου. Οσο για τη διάρκεια των προγραμμάτων, αυτή θα είναι έως 28 εβδομάδες από την υπογραφή της σύμβασης. Ανάμεσα στους πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής είναι γυμναστές με ειδικότητα την πάλη ή την ενόργανη γυμναστική, καθηγητές με γνώσεις μοντέρνου χορού εν ελλείψει ρυθμικής ή με ειδικότητα τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Μέσα στην εβδομάδα πρόκειται να δημοσιευθεί η προκήρυξη, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα γνωρίζουν και τις ακριβείς ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων. Πάντως, οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως (ή με εξουσιοδότηση) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας (Γεωργίου Παπανδρέου 12, Ν. Μουδανιά, ΤΚ 632 00, Νομός Χαλκιδικής, τηλ. 23730-65.686). Διευκρινίζεται πως στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.