Αρωμα από… Μπαρτσελόνα είχε η χθεσινή (κορυφαία φετινή σε διάρκεια 90λέπτου) εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στον Πλατανιά Χανίων.

Πολύ απλά διότι οι πρωταθλητές έπαιξαν σχεδόν στον αυτόματο πιλότο, με τις ευεργετικές επιδράσεις από την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Μπαρτσελόνα να είναι κάτι παραπάνω από φανερές.

Είναι απλό για τους (περισσότερους) παίκτες του Ολυμπιακού να καταλάβουν ότι τόσον καιρό περισσότερο αδικούν πρώτα απ’ όλα τον εαυτό τους και φυσικά την ομάδα τους.

Διότι το να χάσεις ή έστω να μη νικήσεις ένα παιχνίδι δεν είναι ντροπή, κάθε άλλο, αρκεί να έχεις δώσεις το 100% στο γήπεδο.

Κάτι που αποδεδειγμένα δεν το έκαναν όλοι εδώ και αρκετό καιρό.

Το γεγονός ότι ο Σισέ και ο Ανσαριφάρντ με το που σκόραραν πήγαν στον πάγκο και αγκάλιασαν τον Τάκη Λεμονή (αφιερώνοντάς του τα γκολ που πέτυχαν), μόνο τυχαίο δεν ήταν.

Θυμίζουμε ότι αυτοί οι δύο παίκτες (κορυφαίοι στο χαμένο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό) ήταν εκτός λίστας Ευρώπης από τον προηγούμενο τεχνικό, Μπέσνικ Χάσι!

Ο κόουτς Λεμονής προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας μαζί με την ψυχολογία και τέτοιες εκδηλώσεις από τους ποδοσφαιριστές του σίγουρα τον κολακεύουν.

Αυτό όμως που ο ίδιος κρατάει δεν είναι το προσωπικό, αλλά η εικόνα που έδειξε η ομάδα του και είναι οδηγός για τη συνέχεια.