Το ερώτημα που κυριαρχούσε το πρωί της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν αν θα απομακρυνθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ. Ολοι προσπαθούσαν να μάθουν πότε θα ανακοινωθεί η απόλυση του Ρουμάνου από την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο 48χρονος κόουτς θα έβρισκε τον τρόπο να εξασφαλίσει και άλλο «κανονάκι», συνεχίζοντας στην Τούμπα. Το κλίμα ήταν βαρύ και το «ποντάρισμα» εύκολο. Σίγουρα λεφτά νόμιζαν κάποιοι και τζογάρισαν στο… κεφάλι του Ρουμάνου. Επαιξαν κι έχασαν, καθώς το απόγευμα έγινε η μεγάλη ανατροπή.

Το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram δεν άφηνε περιθώριο παρερμηνείας. «Κόουτς, είμαι μαζί σου ώς το τέλος. Μου στέλνουν εκατό σχόλια, χίλια άρθρα για σένα. Δεν με νοιάζει τίποτε. Αλλοι θα φύγουν, όχι εσύ». Από τη στιγμή λοιπόν που ο γιος του προέδρου του ΠΑΟΚ πρόσφερε απλόχερα τη στήριξή του στον προπονητή της ομάδας, μπήκαν στην άκρη και τα σενάρια για Πάμπλο Γκαρσία και Ιβιτς.

Αμφότεροι βρέθηκαν στο κάδρο των εξελίξεων πριν από το διαδικτυακό μήνυμα Σαββίδη και θεωρήθηκαν οι πιο πιθανοί διάδοχοι του Λουτσέσκου.