Για τις ικανότητες του κόουτς Κάναντι που έχει στην πρώτη θέση τον Ατρόμητο και του Ανιγκό, που είχε οκτώ αγωνιστικές αήττητο τον Λεβαδειακό, γράφτηκαν πολλά και δίκαια. Ομως δεν κάνει λιγότερο καλή δουλειά στον Απόλλωνα ο Ζόραν Βούλιτς, που παρέλαβε μια ομάδα που σκόραρε με δυσκολία, και σε ένα μήνα της άλλαξε λογική και νοοτροπία.

Το ματς του Απόλλωνα με τον ΠΑΣ ήταν από τα καλύτερα της χρονιάς: βοήθησε και ότι οι δυο ομάδες έδειξαν αμυντικές αδυναμίες μεγάλες –ειδικά αυτές του ΠΑΣ μοιάζουν ανεξήγητες, αν σκεφτεί κανείς ότι η ομάδα του Πετράκη έχει μια από τις πιο δεμένες άμυνες του πρωταθλήματος. Ο γηπεδούχος Απόλλωνας κέρδισε με 4-3 κυρίως γιατί εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος του αντιπάλου, κυνηγώντας πάντως πολύ τους αμυντικούς του.

Το ματς

Ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ στο 26′ με τον Μπαρτολίνι που βρέθηκε στο γήπεδο γιατί ο βασικός στόπερ Κύργιας τραυματίστηκε. Πλήρωσε στη συνέχεια λάθη και δικά του και των διαιτητών και βρέθηκε πίσω στο σκορ σε πέντε λεπτά, αφού ο Μαυροπάνος στο 32′ και ο Κόντε στο 35′ δεν αστόχησαν απέναντι στον τερματοφύλακα Τσόβιτς. Παρά το σοκ, ο Απόλλωνας ισοφάρισε στο 39′ με αυτογκόλ του Τζημόπουλου, πήρε το προβάδισμα με πέναλτι του Ανιέτε στο 76′ και διεύρυνε το σκορ με τον Αλμπάνη στο 84′. Τέλος δεν τρόμαξε, όταν στις καθυστερήσεις ο Κόντε έκανε το 4-3, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Βούλιτς είναι αήττητη για τέσσερις αγωνιστικές. Κανείς πριν από έναν μήνα δεν μπορούσε να το φανταστεί!