Με το γκολ του Μπάμπη Παυλίδη στο 90′ ο Αρης έφυγε με τους τρεις βαθμούς από τα Τρίκαλα (1-0), σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

«Οταν η μέτρια εμφάνιση συνοδεύεται με νίκη, είμαστε σε σωστό δρόμο. Αυτές οι ομάδες τρέφονται από τη νίκη» υποστήριξε ο τεχνικός του Αρη Δημήτρης Σπανός.

Ανάλογη όμως είναι και η επιτυχία για Δόξα Δράμας και Παναχαϊκή, που συνέχισαν επίσης με δεύτερη νίκη στη 2η αγωνιστική. Η Δόξα έφυγε νικήτρια από το Αιγίνιο, επικρατώντας 2-0 του τοπικού Αιγινιακού με γκολ που σημείωσαν οι Πετρόπουλος (45′) και Ματσούκας (48′).

Ο προπονητής της Δόξας Αγγελος Διγκόζης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες: «Στο β’ μέρος θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ, καθώς ο Αιγινιακός ανοίχτηκε. Το μυαλό μας τώρα είναι στο δύσκολο ματς με τα Τρίκαλα».

Η Παναχαϊκή πέρασε εύκολα από την Καλλιθέα (3-0), σε ένα ματς που συνοδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Αλέξανδρου Μπιτσάκου. Ο αμυντικός της Παναχαϊκής διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα κνήμης. Τα γκολ σημείωσαν οι Μωραΐτης (21′) και Αποστολόπουλος (56′, 80′), ενώ η Παναχαϊκή τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπουτζίκου (61′).

Στα άλλα ματς: Ο ΟΦΗ είχε τις σπουδαιότερες ευκαιρίες στην Καρδίτσα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση (0-0).

Η Βέροια νίκησε στη Λάρισα τον Απόλλωνα 3-2, ενώ ο Παναιγιάλειος επικράτησε με το ίδιο σκορ του Πανσερραϊκού. Πρώτη νίκη για τον Καραϊσκάκη (1-0 τον Αχαρναϊκό), ενώ ισόπαλα τελείωσαν τα παιχνίδια Απόλλωνα Πόντου – Σπάρτης (0-0) και Εργοτέλη – Κισσαμικού (1-1).