Στα Γιάννινα για φαγητό. Στην Ηγουμενίτσα για προπόνηση. Από εκεί με θαλάσσιο ταξί ώς τη Λευκίμμη και οδικώς ώς την πόλη της Κέρκυρας. Η απεργία των ναυτεργατών υποχρέωσε την αποστολή της ΑΕΛ σε μια περιπλάνηση δίχως προηγούμενο το Σάββατο. Από τη στιγμή λοιπόν που οι ποδοσφαιριστές του Ηλία Φυντάνη άντεξαν σε αυτήν, σιγά μη λύγιζαν χθες, στο χορτάρι των Φαιάκων.

Ας ήταν καλύτερη η Κέρκυρα. Ας κατέγραψε η στατιστική 14 τελικές για τους γηπεδούχους. Η Λάρισα επιστρέφει στην πόλη της με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), διευρύνοντας το καλό σερί των τελευταίων αγωνιστικών.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 33ο λεπτό με τον Κρίζμαν στη μοναδική φορά που πάτησαν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Η Κέρκυρα ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι του Γκόμες – το οποίο κέρδισε ο Παμλίδης ύστερα από ανατροπή του από τον Γκόλια –στο 39ο λεπτό.

Ακολούθησε μονόλογος των γηπεδούχων, αλλά ο πορτιέρο Μλάντεν Μπόζοβιτς είχε όλες τις απαντήσεις. Η απεργία των ναυτεργατών δεν επέτρεψε και την τηλεοπτική μετάδοση του ματς.