Ο Κώστας Μανωλάς ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης της Ρόμα στη Φλωρεντία (4-2 τη Φιορεντίνα). Ο διεθνής στόπερ έδωσε προβάδισμα στο β’ μέρος (3-2), για να διαμορφώσει το τελικό 4-2 ο Περότι λίγο πριν από το τέλος. Η Ρόμα έχει ένα ματς λιγότερο και πλησιάζει στις πρώτες θέσεις, καθώς η μάχη του τίτλου ανάβει μετά το 0-0 της Νάπολι στη Βερόνα με την Κιέβο.

Η Γιουβέντους νίκησε έστω και δύσκολα 2-1 την ουραγό Μπενεβέντο, η οποία προηγήθηκε με τον Τσιτσιρέτι. Η Γηραιά Κυρία χρειάστηκε συνολικά 27 τελικές για να κάνει την ανατροπή στο β’ μέρος (Ιγκουαΐν και Κουαδράδο) και να βρεθεί στη δεύτερη θέση, έναν βαθμό πίσω από τη Νάπολι. Οσο για την Μπενεβέντο, έγινε και η χειρότερη ομάδα στην Ευρώπη, καθώς έφτασε τις 12 σερί ήττες. Μάλιστα, όσον αφορά τις πέντε μεγάλες ευρωπαϊκές λίγκες, ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη σεζόν 1930-31. «Ηταν σαν να είχαμε κατάρα. Η μπάλα δεν ήθελε να μπει στα δίχτυα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι κανένας αγώνας δεν μπορεί να είναι εύκολος» σχολίασε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ούτε και η Ιντερ όμως κατάφερε να πάρει νίκη. Εφερε 1-1 με την Τορίνο στο Σαν Σίρο. Ο Μάουρο Ικάρντι μπορεί να μη σκόραρε αλλά έδωσε την ασίστ στον Εντερ για την ισοφάριση.

Η Μίλαν επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Σασουόλο με 2-0. Τα γκολ για την ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα σημείωσαν οι Ρομανιόλι και Σούσο. Το ματς Λάτσιο – Ουντινέζε αναβλήθηκε λόγω σφοδρής καταιγίδας που έπληξε τη Ρώμη.

Αλλα αποτελέσματα: Αταλάντα – Σπαλ 1-1, Κάλιαρι – Βερόνα 2-1, Τζένοα – Σαμπντόρια 0-2, Μπολόνια – Κροτόνε 2-3.

Βαθμολογία: Νάπολι 32, Γιουβέντους 31, Ιντερ 30, Λάτσιο (11 αγ.) 28, Ρόμα (11 αγ.) 27.