Μετά τον Γιούργκεν Κλοπ και ο Αρσέν Βενγκέρ υποκλίθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα νίκησε και την Αρσεναλ 3-1 και έχει πλέον αέρα οκτώ βαθμών από τη δεύτερη θέση, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο ηττήθηκε στο άλλο σπουδαίο ματς της 11ης αγωνιστικής από την Τσέλσι (1-0).

«Ποιος μπορεί να τους σταματήσει; Με τέτοιο καταπληκτικό ξεκίνημα είναι πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι αυτή τη σεζόν. Βέβαια, κανείς ποτέ δεν μπορεί να είναι σίγουρος, όμως αν συνεχίσουν αυτές τις εμφανίσεις δεν μπορείς να τους σταματήσεις» είπε ο αλσατός τεχνικός. Η Σίτι τρέχει σερί 15 νικών σε όλες τις φετινές διοργανώσεις! Ο Βενγκέρ πάντως εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, λέγοντας μάλιστα ότι το επίπεδο πέφτει κάθε χρόνο. Ο Γκουαρντιόλα τόνισε ότι η νίκη της Σίτι ήταν δίκαιη, υποστήριξε πως το πέναλτι για το οποίο διαμαρτύρεται ο Βενγκέρ ορθώς καταλογίστηκε, ενώ παραδέχθηκε ότι στο τρίτο γκολ ο Σίλβα ήταν σε θέση οφσάιντ.

Το γκολ του Αλβάρο Μοράτα έδωσε στην Τσέλσι τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι επιστρέψαμε στις νίκες. Οι τρεις βαθμοί και μάλιστα σε ντέρμπι μας βοηθούν και ενόψει της διακοπής του πρωταθλήματος» σχολίασε ο επιθετικός της Τσέλσι.

Αλλα αποτελέσματα: Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας 1-0, Εβερτον – Γουότφορντ 3-2, Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 1-4, Χάντερσφιλντ – Γουέστ Μπρομ 1-0, Νιούκαστλ – Μπόρνμουθ 0-1, Σαουθάμπτον – Μπέρνλι 0-1, Σουόνσι – Μπράιτον 0-1.

Βαθμολογία: Σίτι 31, Γιουνάιτεντ, Τότεναμ από 23, Τσέλσι 22, Αρσεναλ, Μπέρνλι, Λίβερπουλ από 19.