Η Μπάγερν με τον Γιουπ Χάινκες στον πάγκο έχει… αποκαταστήσει την τάξη στην Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα της Βαυαρίας πέρασε και από τη Βεστφαλία επικρατώντας 3-1 της Ντόρτμουντ στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής.

«Ηταν εξαιρετική εμφάνιση», υποστήριξε ο Χάινκες. «Πριν από τέσσερις εβδομάδες δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα είμαστε έξι βαθμούς μπροστά από την Ντόρτμουντ και τέσσερις από τη Λειψία».

Η Ντόρτμουντ στα πέντε πρώτα ματς δεν είχε δεχθεί γκολ, στα επόμενα έξι όμως δέχθηκε 14, ενώ στα τελευταία τέσσερα έχει τρεις ήττες και μία ισοπαλία.

Ωστόσο την παράσταση στην αγωνιστική έκλεψε ο τερματοφύλακας της Μάιντς, Ρόμπιν Ζέντνερ, ο οποίος σε ένα γύρισμα της μπάλας σε αυτόν κλώτσησε αέρα, χωρίς να το καταλάβει! Μάλιστα νόμιζε πως είχε την μπάλα! «Με την άκρη του ματιού μου είδα κάτι άσπρο, νόμιζα ότι ήταν η μπάλα, αλλά ήταν το σημείο του πέναλτι. Η μπάλα ήταν αλλού» εξήγησε ο 25χρονος τερματοφύλακας.

Αποτελέσματα: Κολωνία – Χόφενχαϊμ 0-3, Βόλφσμπουργκ – Χέρτα 3-3,

Αμβούργο – Στουτγάρδη 3-1, Γκλάντμπαχ – Μάιντς 1-1, Λειψία – Αννόβερο 2-1, Φράιμπουργκ – Σάλκε 0-1, Αουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν 1-1, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης 2-1.