Σταύρος Θεοδωράκης εναντίον Πάνου Καμμένου αυτή τη φορά όχι στη Βουλή, αλλά στα δικαστήρια. Με το γνωστό του χυδαίο ύφος, ο υπουργός Αμυνας σχολίασε στο twitter το κεντροαριστερό ντιμπέιτ και ειδικά τον επικεφαλής του Ποταμιού: «Ο Θοδωράκης φορά μαύρη γραβάτα που έχασε τους εργολάβους-εκδότες ιδρυτές και χρηματοδότες του;».

Ελα όμως που η δικαιολογία με το παιδί που πήρε το κινητό δεν πιάνει πάντα –και έτσι ο Καμμένος, επιτέλους, θα πρέπει να βρει μια καλύτερη δικαιολογία για το δικαστήριο.

«Επέλεξα να απαντώ σε αυτήν τη συνεχόμενη προσωπική επίθεση μόνο με πολιτικά επιχειρήματα» ανέφερε σε δήλωσή του ο Θεοδωράκης, όμως ο υπουργός «δεν λέει να σταματήσει να λασπολογεί. Εως εδώ λοιπόν! Η χθεσινοβραδινή συκοφαντική επίθεση εναντίον μου, αήθης και απρόκλητη, όπως πάντα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανακοίνωσε την πρόθεσή του να καταθέσει μήνυση εναντίον του υπουργού Αμυνας, ο οποίος «θα πρέπει να αποδείξει στους έλληνες δικαστές ποιοι είναι οι εργολάβοι και οι εκδότες που τάχα με χρηματοδοτούν και, άκουσον άκουσον, ίδρυσαν μαζί μου Το Ποτάμι. Θα χρειαστεί να προσκομίσει στοιχεία, διευθύνσεις και ονόματα. Αλλιώς θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης». Και πολύ άργησες, Σταύρο.
Συνεχίζει τα διαφημιστικά βιντεάκια

Ενα ακόμη κυβερνητικό βίντεο, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να είναι προεκλογικό σποτάκι, είδε το φως της δημοσιότητας στο Διαδίκτυο μέσα από ένα μήνυμα του Πρωθυπουργού στο twitter.

Το θέμα αυτή τη φορά είναι τα εργασιακά. «Προασπίζουμε τα εργασιακά δικαιώματα, αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά την αδήλωτη, υποδηλωμένη και απλήρωτη εργασία» διαμηνύει ο Αλέξης Τσίπρας και το βίντεο καταγράφει τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση –όπως υποστηρίζεται –του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας, καθώς και στατιστικά στοιχεία για τη μείωση της αδήλωτης εργασίας.

Το βίντεο τελειώνει με το μότο «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», το οποίο ακούγεται με τη φωνή του Πρωθυπουργού. Το ίδιο φινάλε είχαν και τα προηγούμενα αντίστοιχα βίντεο, ενισχύοντας τις υποψίες ότι το μότο αποτελεί προμήνυμα… κάλπης.