ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

Για τη μήνυση του Σταύρου Θεοδωράκη εναντίον του Πάνου Καμμένου: «Είναι κίνηση στην οποία οφείλει να προβεί κάθε πολιτικός ο οποίος σέβεται τον εαυτό του, αντιστέκεται στην ύβριν, το ψεύδος, τη συκοφαντία».

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Πυρά εναντίον του Αλέξη Τσίπρα από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Οσο για τους φορολογικούς παραδείσους, δεν χρειάζονται αποπροσανατολισμοί και ευχολόγια, αλλά πράξεις. Η κυβέρνηση οφείλει να διευκολύνει τη Δικαιοσύνη στην ταχύτερη διερεύνηση των υποθέσεων φοροδιαφυγής και διακίνησης μαύρου χρήματος. Ο κ. Τσίπρας δηλώνει αθεράπευτα αισιόδοξος. Στην πραγματικότητα είναι αθεράπευτα ακατάλληλος».

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Ο προσωπικός τόνος κυριάρχησε στην κεντρική ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη: «Η μητέρα μου δεν με γέννησε ούτε υπουργό ούτε πρόεδρο. Είμαι ένας από τους πολλούς. Είμαι ένας από σας. Ζητώ από εσάς να πάρετε την υποψηφιότητά μου στα χέρια σας, μόνο στα δικά σας. Και δεσμεύομαι ότι δεν θα σας προδώσω ποτέ».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ

«Το έχω καταγγείλει όχι εδώ και μήνες, αλλά πάνω από χρόνο, ότι γίνεται εκεί διακίνηση ναρκωτικών και δεν ίδρωνε κανενός το αφτί. Το άσυλο έχει εν τοις πράγμασι καταργηθεί. Οταν γίνεται εμπόριο ναρκωτικών μέσα σε μία σχολή δεν υπάρχει αυτή η έννοια. Εχει υποχρέωση η Αστυνομία να επέμβει. Από τη στιγμή που ο πρύτανης κάνει τέτοια καταγγελία, τελείωσε η ιστορία» είπε ο Γιώργος Καμίνης για το εμπόριο ναρκωτικών στην ΑΣΟΕΕ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

«Την Κυριακή έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να κινητοποιηθούμε για να γίνουμε εμείς το Κέντρο της αλλαγής. Να μην παρακολουθούμε τις εξελίξεις, αλλά να τις καθορίζουμε οι ίδιοι. Εγώ τόλμησα, ένωσα και τώρα μπορούμε να νικήσουμε. Μεταδώστε παντού το σύνθημά μας: γινόμαστε εμείς η μεγάλη δύναμη αλλαγής στο Κέντρο». Με άρθρο του σε τοπική εφημερίδα της Κρήτης, ο Θεοδωράκης προτρέπει τους συμπατριώτες του να πάνε να ψηφίσουν.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

Αντι-δεξιά μεν, αντι-ΣΥΡΙΖΑ δε, ο Γιάννης Ραγκούσης: «Αν η Κεντροαριστερά δεν πάρει σαφείς αποστάσεις από Τσίπρα – Μητσοτάκη, ο ψηφοφόρος δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να προτιμήσει τον νέο φορέα».