«Αντί να υπεκφεύγει, να δώσει πειστικές απαντήσεις για την υπόθεση της offshore», αναφέρει υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, στην απάντηση του στην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.
Όπως αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας: «Κατανοούμε τα νεύρα και την αμηχανία της κυρίας Μαρία Σπυράκη, που έχει επιδοθεί σήμερα από το πρωί στη δύσκολη πράγματι επιχείρηση να ξεπλύνει τις παραδεισένιες ακολασίες της ΝΔ».
«Καλό θα ήταν όμως», προσθέτει, «αντί να υπεκφεύγει, να δώσει πειστικές απαντήσεις για την υπόθεση της offshore» και καταλήγει λέγοντας: «Πρέπει να κατανοήσει, ότι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι κατήγορος αλλά απολογούμενη».
- Τέμπη: Τίτλοι τέλους στην ανάκριση για το αποκαλούμενο μπάζωμα στην υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας
- ΠΑΣΟΚ: Συγκροτείται ο Τομέας Αυτοδιοίκησης με περιφερειακή διάρθρωση και Ολομέλειες σε όλες τις Περιφέρειες
- Κ. Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση νομίζει ότι θα βυθιστεί σε αμνησία όλη η ελληνική κοινωνία για το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ







