Ο Παναγιώτης Κονέ αποτέλεσε χρονικά την τελευταία προσθήκη της ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ωστόσο, δυόμισι μήνες μετά την επιστροφή του στη χώρα μας για λογαριασμό της Ενωσης δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα την πρώτη του συμμετοχή. Ο 30χρονος άσος είναι αλήθεια ότι ξεκίνησε πολύ δυναμικά στις προπονήσεις της ΑΕΚ, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα παρουσίας του στα Σπάτα.

Ωστόσο, αυτό κράτησε λίγο, μιας και αμέσως ο Κονέ κατέβασε ρυθμούς, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα για σχεδόν δύο μήνες λόγω ενοχλήσεων, φτάνοντας στο σημείο μάλιστα να υποβληθεί και σε μαγνητική εξέταση. Τελικώς, η μαγνητική ήταν καθαρή και ο παίκτης εδώ και μερικές ημέρες προπονείται κανονικά, και στο σημερινό φιλικό με την σερβική Τσουκαρίτσκι στα Σπάτα (18.30) αναμένεται να καταγράψει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

n Με μια άκρως επιθετική τοποθέτηση, η ΑΕΚ απάντησε στην καταγγελία του Ολυμπιακού σχετικά με την τιμωρία των Κιτρινόμαυρων για τα επεισόδια στις εξέδρες του ΟΑΚΑ πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση κάνει λόγο – μεταξύ άλλων – για τακτικές που δείχνουν αγωνιστική αδυναμία.