Μια θέση εθελοντικής εργασίας στην Πολωνία για νέους ηλικίας 18-30 ετών προκηρύσσει η Μη Κερδοσκοπική Εταιρία You in Europe.

Ο νέος που θα επιλεγεί από την Ελλάδα θα εργαστεί μαζί με άλλους δύο εθελοντές από την Ιταλία και τη Λιθουανία σε τοπικούς οργανισμούς της πόλης Sepolno Krajeńskie με αντικείμενο την οργάνωση τοπικών εκδηλώσεων και Φεστιβάλ, την υποστήριξη ατόμων με αναπηρία, τη δημιουργική απασχόληση νέων που αντιμετωπίζουν κοινωνικές δυσκολίες και τη λειτουργία ενός Κέντρου Ημέρας για μικρά παιδιά. Παράλληλα, θα έχει τη δυνατότητα να εργαστεί ως μέλος μιας ομάδας, στο πλευρό έμπειρων εκπαιδευτών και κοινωνικών λειτουργών, αποκτώντας πολύτιμη εργασιακή εμπειρία στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών. Το πρόγραμμα, το οποίο διαρκεί δώδεκα μήνες, από τον Ιανουάριο του 2018 έως τον Ιανουάριο του 2019, χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στους συμμετέχοντες θα παρασχεθεί δωρεάν διαμονή και διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια και το ποσό των 85 ευρώ ανά μήνα για την κάλυψη προσωπικών τους εξόδων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση youineurope.evs@gmail.com το βιογραφικό τους σημείωμα στα Αγγλικά και μία σύντομη συνοδευτική επιστολή -επίσης γραμμένη στα Αγγλικά- στην οποία θα αναφέρουν τους λόγους για τους οποίους θέλουν να λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο project. Ως τίτλο του email θα πρέπει να βάλουν: “EVS POLAND: το όνομα και το επίθετο τους”. Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 14 Νοεμβρίου ενώ αναλυτικές πληροφορίες είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα www.youineurope.gr