Συνολικά 121 άτομα προσωπικό προτίθενται να προσλάβουν τρία νοσοκομειακά ιδρύματα σε Αττική, Αργολίδα και Ηλεία. Οι θέσεις αφορούν συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων.

Ειδικότερα, 85 θέσεις προσωπικού καθαριότητας ΥΕ ανακοίνωσε το Γενικό Νοσοκομείο Λαϊκό, που εδρεύει στον Δήμο Αθηναίων. Πρόκειται για 6ωρη ημερήσια απασχόληση ενώ η διάρκεια των συμβάσεων ξεκινά από την υπογραφή της έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2018. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν αυτοπροσώπως (είτε με εξουσιοδότηση) ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας (Γ.Ν.Α. ΛΑΪΚΟ, Αγίου Θωμά 17, Τ.Κ. 11527 – Αθήνα, απευθύνοντάς την στη Γραμματεία του Νοσοκομείου, τηλ.: 213- 2061358). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων.

Προσωπικό φύλαξης ΥΕ, εστίασης ΥΕ και καθαριότητας ΥΕ αναμένεται να προσληφθεί για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας που εδρεύει στο Ναύπλιο (Ασκληπιού & Κολοκοτρώνη). Πρόκειται για 16 θέσεις, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Πιο συγκεκριμένα, το νοσοκομείο προτίθεται να προσλάβει πέντε άτομα στον τομέα της φύλαξης, έξι άτομα προσωπικό καθαριότητας και πέντε άτομα στον τομέα της εστίασης. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν –όταν ανακοινωθούν οι ημερομηνίες υποβολής –στα γραφεία της υπηρεσίας του νοσοκομείου στην ακόλουθη διεύθυνση: Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας, Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου Ασκληπιού & Κολοκοτρώνη, Τ.Κ. 21100, Ναύπλιο, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού, τηλ.: 27523-61185).

Με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ανακοινώνεται ότι θα προσληφθούν συνολικά 20 άτομα προσωπικό για την κάλυψη απρόβλεπτων και επειγουσών καταστάσεων στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας – Ν.Μ. Πύργου. Πρόκειται για προσωπικό υποχρεωτικής εκπαίδευσης που θα απασχοληθεί στην καθαριότητα. Η διάρκεια της σύμβασης ξεκινά από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης –όχι όμως πριν από την 1η Ιανουαρίου 2018 –και λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2018. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως, σύμφωνα με την προκήρυξη, πρόκειται για 6ωρη πενθήμερη απασχόληση. Σημειώνεται πως όσοι υποψήφιοι τελικά επιλεγούν για να καλύψουν τις συγκεκριμένες θέσεις θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον, βέβαια, η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια Αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας (Γ.Ν Ηλείας – Ν.Μ. Πύργου Ε.Ο. Πύργου – Πατρών Τ.Κ. 27131, Τμήμα Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού, τηλ.: 26210- 82750). Προσοχή, στην περίπτωση που οι υποψήφιοι στείλουν ταχυδρομικώς τις αιτήσεις τους, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.