Αρχισε η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για την προκήρυξη 13Κ/2017 του ΑΣΕΠ, που αφορά συνολικά 53 θέσεις τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε τέσσερις φορείς: Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ ΑΕ), Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (ΕΚΕΨΥΕ) και Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:

– 8 θέσεις ΠΕ Ιατρών στην Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ ΑΕ)

– 27 θέσεις του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ)

– 15 θέσεις ΠΕ και ΤΕ στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών(ΕΚΕΨΥΕ)

– 3 θέσεις ΠΕ και ΔΕ στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Σημειώνεται ότι η έδρα των θέσεων που προκηρύσσονται είναι στους Νομούς Αττικής, Βοιωτίας, Θεσσαλονίκης και Αχαΐας. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 14.00.

Οι υποψήφιοι καλούνται να στείλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο ΑΣΕΠ, μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου, στη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 13Κ/2017, ΤΘ 14308, Αθήνα ΤΚ 115 10, αναγράφοντας στον φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ), της οποίας θέσεις διεκδικούν.

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την προκήρυξη, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (213-1319.100, εργάσιμες ημέρες, 08.00-14.00) ή μέσω e-mail (enimerosi@asep.gr).