Product manager προϊόντων για το τμήμα της εμπορικής διεύθυνσης αναζητά το ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας και living του Ομίλου Quest www.you.gr.

Οι υποψήφιοι για τη θέση πρέπει να έχουν πτυχίο ανώτερης ή ανώτατης σχολής, ενώ θα συνεκτιμηθεί τυχόν μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών κατά προτίμηση MBA.

Επιθυμητή είναι η προϋπηρεσία σε εταιρεία του E-Commerce ή σε διαχείριση προϊόντων αντίστοιχων κατηγοριών σε αντίστοιχη θέση.

Επίσης, πρέπει να έχουν άριστη γνώση του MS Office (Word, Excel, PowerPoint), καθώς και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Οσοι προσληφθούν θα αναλάβουν την επικοινωνία με τους προμηθευτές και τη διαχείριση του αποθέματος, ενώ θα συμμετάσχουν ενεργά στη διαμόρφωση της τιμολογιακής πολιτικής, την κατάρτιση και παρακολούθηση του business και marketing plan. Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, που πέραν του μισθού περιλαμβάνει ιδιωτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ασφάλεια ζωής. Επίσης, προσφέρει εργασία σε ένα σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον, συνεχή εκπαίδευση και δυνατότητες εξέλιξης.

Βιογραφικά θα γίνονται δεκτά στο jobs@you.gr