Εχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την πρόβλεψη του Πολ Μέρσον ότι ο Μάρκο Σίλβα θα αποτύχει στη Χαλ. Οι πληροφορίες που θέλουν τον παλαίμαχο άσο της Αρσεναλ να έχει καταπιεί τη γλώσσα του ελέγχονται ως ανακριβείς. Μια χαρά (τρόπος του λέγειν) τα λέει ακόμα στο τηλεοπτικό δίκτυο όπου σχολιάζει τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ. Και τι δεν είχε πει ο άνθρωπος. Κι αφού είπε όσα είπε, φανταστείτε τι μπορεί να έχει γράψει στο βιβλίο του «Πώς να μην είστε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής». Και σχολιαστής θα προσθέταμε. Τα λόγια του Μέρσον αποδείχθηκαν του αέρα.

Ο Μάρκο Σίλβα κάνει το ένα limit up μετά το άλλο, έχοντας πλέον στα χέρια του το τιμόνι της Γουότφορντ.

Η πρόταση της Εβερτον, ύψους 10 εκατ. ευρώ, για να αποδεσμεύσουν οι Σφήκες τον Πορτογάλο δεν συγκίνησε τη διοίκηση της Γουότφορντ. Η συγκεκριμένη όμως είδηση λειτουργεί συμπληρωματικά στην ανάδειξη ενός θέματος που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ο λόγος για την εντυπωσιακή εξέλιξη που έχουν οι καριέρες προπονητών που κάθησαν στον πάγκο του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ούτε πολλά λόγια χρειάζεται ούτε συστάσεις. Τα όσα έγιναν άλλωστε πριν από λίγο καιρό στο Φάληρο φανερώνουν το μεγαλείο της σχέσης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βαλβέρδε. Επιδεικνύουν όμως και τη στάση του Ισπανού απέναντι στους Ερυθρόλευκους, καθώς ο Βαλβέρδε πάντα έχει να πει μια καλή κουβέντα για την ώθηση που έδωσαν οι Πειραιώτες στην καριέρα του.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται στον πάγκο της Μονακό τα τελευταία τρία χρόνια και αν μη τι άλλο η παρουσία του κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη. Οδήγησε την ομάδα του Πριγκιπάτου στην κατάκτηση πρωταθλήματος, έχοντας απέναντί του την Παρί και τα λεφτά των Αράβων.

Ο Μίτσελ αναγέννησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα των Ερυθρολεύκων στο Τσάμπιονς Λιγκ έκαναν μεγάλη αίσθηση στην Ευρώπη. Ο Ισπανός ανέλαβε μετά τον Ολυμπιακό τη Μαρσέιγ και τώρα εργάζεται στη Μάλαγα.

Ο Μάρκο Σίλβα εντυπωσιάζει στην Πρέμιερ Λιγκ και δεν είναι μόνο η Εβερτον που κοιτάζει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον Πορτογάλο. Η Τσέλσι έχει στα υπ’ όψιν τον 40χρονο τεχνικό σε περίπτωση που φύγει ο Κόντε. Και μάλιστα το θέμα έχει πολύ ψωμί.