Ο 16χρονος ακραίος του Παναθηναϊκού, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, έγινε ο νεότερος σε ηλικία βολεϊμπολίστας που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης σε αγωνιστική της Α1.

Ο Χαράλαμπος είναι γιος του προπονητή των Πρασίνων, Δημήτρη Ανδρεόπουλου, μαθητής στη Β’ Λυκείου και έκανε το ντεμπούτο του ως αλλαγή στην πρεμιέρα του περσινού πρωταθλήματος, στο ματς με τον Κύζικο Νέας Περάμου, στο Λουτράκι.

«Εχουμε κάνει μία συμφωνία με τον Χαράλαμπο. Θα κάνει πρωταθλητισμό εφόσον είναι άριστος μαθητής. Μέχρι τώρα τα καταφέρνει, αλλά έχει να μάθει πολλά ακόμα» σχολίασε ο πατέρας και προπονητής του Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ο 16χρονος Χαράλαμπος ξεκίνησε βασικός, τόσο στο ματς με τη Νίκη στο Αιγίνιο, όσο και στον εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή. Σε αυτό το παιχνίδι είχε 12 πόντους με 10/15 τελειωμένες επιθέσεις, έναν άσο και έναν πόντο από μπλοκ, ενώ ήταν αλάνθαστος στην υποδοχή, μία εμφάνιση που τον ανέδειξε πολυτιμότερο παίκτη της 3ης αγωνιστικής.     

«Δεν νομίζω ότι έχω πετύχει ακόμα τίποτα. Εχω πολύ δρόμο μπροστά μου και πολλά ακόμα να μάθω» είπε ο 16χρονος αθλητής του βόλεϊ.