Συνολικά 98 άτομα πρόκειται να προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων της Κεντρικής Υπηρεσίας της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Πρόκειται για εποχικό προσωπικό υποχρεωτικής εκπαίδευσης που θα απασχοληθεί στους τομείς της φύλαξης και της καθαριότητας στα ΠΕΔΥ και τα Κέντρα Υγείας που εδρεύουν στους νομούς Αττικής, Λάρισας, Φθιώτιδας, Μαγνησίας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Φωκίδας, Βοιωτίας, Ευρυτανίας και Εύβοιας. Ενδεικτικά, στον Νομό Λάρισας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της 5ης ΥΠΕ, θα προσληφθούν 19 άτομα.

Η διάρκεια της σύμβασης ξεκινά από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2018. Οσο για τις ώρες απασχόλησης εβδομαδιαίως αυτές ποικίλλουν ανάλογα με την Μονάδα Υγείας στην οποία θα απασχοληθεί το προσωπικό. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως (ή με εξουσιοδότηση) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στο τμήμα Προσωπικού, στη διεύθυνση 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Περιοχή Μεζούρλο, Τ.Κ. 41110, ΤΘ 2101, Λάρισα, τηλ: 2413-500874). Διευκρινίζεται πως στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων.