Στελέχη καταστημάτων σε Ρόδο και Αθήνα –συμβούλους πωλήσεων, τεχνικούς, διοικητικά στελέχη και πωλητές –αναζητά η αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών ειδών Κωτσόβολος.

Συγκεκριμένα, για τους υπευθύνους καταστημάτων στην Αθήνα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πανεπιστημιακές σπουδές (ΑΕΙ, ΤΕΙ) κατά προτίμηση στη διοίκηση επιχειρήσεων. Θα πρέπει να έχουν προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 με 4 έτη στο χώρο των καταστημάτων λιανικής σε θέση με ευθύνης ομάδας. Πολύ καλές επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες καθώς και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χρήσης Η/Υ.

Για τις θέσεις πωλητών στη Ρόδο οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών στην πώληση.

Για τις θέσεις τεχνικών Η/Υ (για το κατάστημα της Κέρκυρας) οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει εκτός από την απαιτούμενη προϋπηρεσία δύο ετών σε ανάλογη θέση να έχουν πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ στον τομέα της τεχνολογίας. Αριστη γνώση διάγνωσης και επίλυσης βλαβών καθώς και συναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησης επιτραπέζιων και φορητών υπολογιστών.

Καλή γνώση διάγνωσης και επισκευής tablet και λογισμικού Android. Καλή γνώση λειτουργικών συστημάτων, λογισμικού πακέτου εφαρμογών Office και υπηρεσιών δικτύου LAN-WAN.

Για τις θέσεις συμβούλων πωλήσεων οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν σπουδές ΙΕΚ, ΤΕΕ, ΤΕΙ, ΑΕΙ. Αρκετά καλή γνώση χειρισμού Η/Υ καθώς και άνεση στην επικοινωνία και άριστη χρήση του προφορικού λόγου. Ειδικά για τους άνδρες υποψήφιους θα πρέπει να έχουν εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Για τις θέσεις διοικητικών στελεχών (στα καταστήματα της Δράμας και της Καβάλας) οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πανεπιστημιακές σπουδές ΑΕΙ/ ΤΕΙ κατά προτίμηση στη διοίκηση των επιχειρήσεων. Επιπλέον απαιτείται προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 με 4 έτη στο χώρο των καταστημάτων λιανικής σε θέση με ευθύνη ομάδας. Επίσης καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χρήση Η/Υ.

Για όλες τις θέσεις η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών, ελκυστικό bonus, συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη, αλλά και δυνατότητες εξέλιξης.

Για όλες τις θέσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους στην ιστοσελίδα της εταιρείας http://corporate.kotsovolos.gr