Ενας… διακόπτης βοήθησε τον Αρη στην ολική ανατροπή στο Παγκρήτιο. Με τη νίκη 3-2 επί του Εργοτέλη είναι η μόνη ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ που έχει 4×4 και φυσικά απολαμβάνει από τώρα την κορυφή. Σημαντικό ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν και οι νεοφώτιστοι Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκης που πήραν το ΟΚ για να αγωνιστούν στην κατηγορία μόλις τον Σεπτέμβριο!

«Ο διακόπτης πολλών παικτών… γύρισε στο ημίχρονο. Είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση που βγάλαμε. Θα πουλήσουμε πολύ δύσκολα το… τομάρι μας» σχολίασε στο τέλος ο προπονητής του Αρη Δημήτρης Σπανός. Η ουσία για τον Αρη είναι ότι το 2-0 με το οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 22ο λεπτό έγινε 3-2 στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα, με τον Πλατέλα να δίνει τη νίκη στο 88′.

Επειτα από τέσσερις αγωνιστικές, παρατηρούμε πως στις πρώτες θέσεις είναι νεοφώτιστες ομάδες. Δεν είναι μόνο η Παναχαϊκή που άρχισε το πρωτάθλημα με στόχο την άνοδο. Η Δόξα Δράμας κατάφερε να ενισχυθεί με έμπειρους παίκτες που τη βοηθούν στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας, αλλά και ο Καραϊσκάκης, η ομάδα που εκπροσωπεί τον Νομό Αρτας στη δεύτερη κατηγορία, κάτι που είχε να συμβεί 38 χρόνια. Η Δόξα αγωνίστηκε σε γήπεδο της Αττικής (1-0 την Καλλιθέα στην Ελευσίνα) ύστερα από τεσσεράμισι χρόνια και ο Αγγελος Διγκόζης αρνήθηκε να μιλήσει για ποδόσφαιρο λέγοντας ότι μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. «Οταν έχουμε δει αυτές τις ημέρες τις εικόνες καταστροφής κι όταν έχουν χάσει τόσοι συνάνθρωποί μας τη ζωή τους σε μια διπλανή περιοχή».

«Κάθε μέρα είμαστε και καλύτεροι. Τα παιδιά έδειξαν και πάλι σοβαρότητα στο παιχνίδι τους» είπε ο τεχνικός του Καραϊσκάκη Σάκης Παπαβασιλείου μετά το 2-1 επί της Σπάρτης.

Αλλα αποτελέσματα: Τρίκαλα – ΟΦΗ 0-0, Παναχαϊκή – Κισσαμικός 0-0, Αχαρναϊκός – Βέροια 0-3 (ά.α.), Απόλλων Λάρισας – Πανσερραϊκός 3-0, Απόλλων Πόντου – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0, Αιγινιακός – Παναιγιάλειος 1-1.