Επίθεση

Πάνε χρόνια πολλά πίσω. Φορ διεθνής, από τους κορυφαίους της εποχής του, είχε εκμυστηρευτεί το κάτωθι στη στήλη όταν του είχαμε επισημάνει γκίνια και αστοχία, αποχή από το γκολ κάποιες αγωνιστικές.

«Αν είμαι μέσα στις φάσεις, να μη με φοβάσαι. Θα βρω και τα δίχτυα». Οντως, αν η μνήμη δεν λαθεύει, ήρθαν δύο κολλητά χατ-τρικ και όλα πήραν τον δρόμο τους. Με τον στράικερ να φτάνει στην κορυφή και στο τέλος να οδηγεί το χλιδάτο αυτοκίνητο, έπαθλο σε καιρούς ευμάρειας για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Πώς και γιατί ανασύραμε την ιστορία; Πολύ απλά διότι μπόλικη κουβέντα γίνεται για την απόδοση του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο ματς με τον Λεβαδειακό. Ο κυνηγός από το Ιράν, ναι μεν δεν πέτυχε γκολ, ήταν όμως καταπληκτικός. Μέσα σε όλες τις ευκαιρίες του Ολυμπιακού, έχασε τετ α τετ, όσοι όμως τον ψέγουν για την αδυναμία του να σκοράρει, ας σκεφθούν και τη δύναμη που είχε για να βρεθεί στην κατάλληλη θέση, να δημιουργήσει προϋποθέσεις γκολ για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του. Από καθαρή ατυχία δεν πανηγύρισε προσωπική επιτυχία ο Ανσαριφάρντ και μάλλον έκανε την πλέον γεμάτη εμφάνιση επιθετικού του Ολυμπιακού σε τούτο το πρωτάθλημα. Οσον αφορά τον Τζούρτζεβιτς, κινήθηκε σωστά και του λόγου του, χωρίς να λάμψει όπως ο συμπαίκτης του. Στη μέρα του ο Καρίμ, δεν χωρά αμφιβολία ότι αποτελεί πηγή κινδύνων για κάθε άμυνα, κυρίως λόγω της συνήθειάς του να αλλάζει συνεχώς θέσεις.

Εθνική

Εντός της ημέρας αναμένεται να μάθει με ποιον κόουτς θα πορευτεί το προσεχές διάστημα. Ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Σκίμπε, όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν στο ΔΣ που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη. Ο δε πρόεδρος, Βαγγέλης Γραμμένος, αμέσως μετά σχεδιάζει να κάνει ανακοινώσεις. Εν αναμονή, λοιπόν.

Κατασκοπεία

Ματιές σε παίκτες του Παναθηναϊκού έριχναν χθες το βράδυ στη Λεωφόρο αλλοδαποί ατζέντηδες. Μάλιστα, λέγεται ότι στα μέρη μας έφτασε (και) άνθρωπος της Λιντς με στόχο να τσεκάρει τους Λουντ και Χουλτ. Δύο παίκτες που έχουν μπει στην πράσινη βιτρίνα.

Χανιά

Ο Πλατανιάς συμπλήρωσε έξι κολλητές ήττες. Και όταν σε πάρει η κατηφόρα, δύσκολα γυρίζεις το χαρτί. Ηδη, βρίσκεται στον βυθό της βαθμολογίας με μόλις έξι βαθμούς συγκομιδή. Το χειρότερο όμως αφορά την εικόνα της ομάδας. Ορισμένοι επιμένουν πως το γλυκό παραμύθι που έζησαν στα Περιβόλια εδώ και λίγα χρόνια, φτάνει στο τέλος του. Αραγε, στον Πλατανιά μπορούν να ανατρέψουν τα προγνωστικά;