Η έμπνευση του Βλαντ Μοράρ (της χρυσής αλλαγής του προπονητή του Παναιτωλικού, Μάκη Χάβου) σε συνδυασμό με την κακή εκτίμηση του Μάρκου Βελλίδη που είχε βγει αρκετά από την εστία, έφερε τον χρυσό βαθμό στην ομάδα του Αγρινίου στα Γιάννινα (1-1).

Οι φιλοξενούμενοι που βρέθηκαν να χάνουν από το 22′ με το εξαιρετικό γκολ του Σολτάνι, αφού γλίτωσαν το 2-0 (το γυριστό του Κόντε στο 64′ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσενάμο) πέρασαν μπροστά, έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ρουμάνο και κράτησαν σχετικά άνετα τον βαθμό (με εξαίρεση το δεύτερο δοκάρι του ΠΑΣ, στο 76′ όταν η μπάλα βρήκε πάνω στον Ρότσα –από κόρνερ του Σολτάνι –και πήγε στο δεξί δοκάρι του Τσέναμο).

Οι Γιαννιώτες έχασαν ευκαιρία να ξεφύγουν για τα καλά και να μπουν στην εξάδα, ενώ οι Αγρινιώτες πήραν σημαντική βαθμολογική ανάσα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας (77′ Κοζορώνης), Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Λίλα, Γιάκος, Μανθάτης, Σολτάνι, Κόντε.

Παναιτωλικός: Τσενάμο, Μαρινάκης (59′ Μαρκόβσκι), Μύγας, Χαντάκιας (74′ Ροντρίγκες), Μιχάι, Ρότσα, Μάρκος Πάουλο, Μπεχαράνο, Μασουρέκ, Ρόζα (66′ Μοράρ), Ντίας.