Η επόμενη μέρα του ντέρμπι θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική για τον Παναθηναϊκό, αν οι Πράσινοι παρέμεναν συγκεντρωμένοι στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς. Συγκέντρωση όμως δεν υπήρχε και η ΑΕΚ βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει με τον Λιβάγια στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξέρει πάντως πολύ καλά ότι η ομάδα του δεν έχει την πολυτέλεια να σταθεί στο 1-1 απέναντι στην Ενωση. Το πρόγραμμα που ακολουθεί μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου είναι βουνό για τον Παναθηναϊκό και ο έμπειρος τεχνικός του Τριφυλλιού είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει μπροστά.

Την επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Τη 14η αγωνιστική το πρόγραμμα περιλαμβάνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν με κόσμο στην έδρα του Δικεφάλου) και στο φινάλε του πρώτου γύρου οι Πράσινοι κοντράρονται με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

– Ο Λούκας Βιγιαφάνιες θα απουσιάσει από το ματς με τον Ατρόμητο, καθώς τραυματίστηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τέσσερις-πέντε μέρες.

– Πραγματοποιήθηκε χθες η επαναληπτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Το αξιοσημείωτο είναι πως στο ΔΣ παραμένει ο Γιάννης Αλαφούζος (μέλος) ενώ διατηρεί τη θέση του προέδρου ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Καθήκοντα αντιπροέδρου θα έχει ο Στράτος Σωπήλης.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της πράσινης ΠΑΕ είναι η ακόλουθη.

Πρόεδρος: Βασίλης Κωνσταντίνου. Αντιπρόεδρος: Στράτος Σωπήλης. Μέλη: Γιάννης Αλαφούζος, Αγησίλαος Τουμαζάτος, Τάκης Οικονομόπουλος, Γιάννης Παναγιωτίδης, Χρήστος Πλιάτσικας.