Αποχώρησαν από τις σιδηροδρομικές γραμμές του ΟΣΕ τις οποίες είχαν καταλάβει το μεσημέρι της Τρίτης, οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι στην Νέα Σμύρνη Λάρισας.

Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσβησαν τις εστίες φωτιάς, που είχαν δημιουργηθεί από λάστιχα στα οποία οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι είχαν βάλει, ενώ ειδικό συνεργείο του ΟΣΕ φροντίζει ώστε να μετακινηθούν τα καμμένα αντικείμενα από τις σιδηροδρομικές γραμμές.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τρίτης, οι κάτοικοι στην περιοχή της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα, πραγματοποίησαν νέα κινητοποίηση για το θέμα των σιδηροδρομικών γραμμών, έπειτα από το θάνατο ενός δεκάχρονου παιδιού προ ημερών. Οι κάτοικοι που συμμετείχαν στην κινητοποίηση είχαν ανάψει φωτιές καίγοντας λάστιχα, ενώ στην περιοχή βρέθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι, ζητούν να μετακινηθούν οι σιδηροδρομικές γραμμές από την περιοχή, αλλά και να παρθούν μέτρα για την ασφαλή διέλευση των πεζών, με αφορμή το ότι στις 9 Νοεμβρίου, ένα 10χρόνο παιδί, έχασε την ζωή του από διερχόμενη αμαξοστοιχία.