Επίθεση

Αν κάτι έλειψε στον Ολυμπιακό κατά τη φετινή διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ, αναμφίβολα είναι η επίθεση. Πολύ παράξενο, γιατί αν γυρίσουμε τον χρόνο λίγους μήνες πίσω, διαπιστώνουμε ότι στο Λιμάνι άρχισαν με πολλά όνειρα και συνολικά τέσσερις (!) φορ. Αλλά στην πορεία όλα βρήκαν την εξήγησή τους και τελικά φτάσαμε στο σημείο ο Τάκης Λεμονής να δοκιμάζει σχήματα χωρίς κλασικό σέντερ φορ. Είτε λόγω αδυναμίας εξεύρεσης λύσης, είτε γιατί δεν εμπιστεύεται αυτούς που έχει στη διάθεσή του. Και αυτό δεν παρατηρήθηκε μόνο μία φορά, δεν συνέβη δηλαδή επειδή το υπαγόρευαν οι συνθήκες ενός ματς.

Τραυματίας

Το πώς οδηγηθήκαμε να είναι ταυτόχρονα γεμάτο και άδειο το ρόστερ, καλό είναι να το δούμε: ο Ανσαριφάρντ βγήκε από νωρίς εκτός μάχης και διεκδίκησης θέσης, καθόσον ο Χάσι επέλεξε να μην τον δηλώσει καν στην ευρωπαϊκή λίστα. Προτίμησε τους υπόλοιπους. Αλλά ο Μπεν παρά την εντυπωσιακή αρχή που έκανε στη σεζόν, κατέβασε σταδιακά στροφές, δεν βρήκε δίχτυα σε κάποιες φάσεις που θα μπορούσε, ενώ ο τραυματισμός του ήταν ανασταλτικός παράγοντας στην προσπάθειά του να επανέλθει. Ο δε Τζούρτζεβιτς, ήρθε με περγαμηνές από τη Σερβία, στο σακίδιό του είχε πολλά γκολ, ωστόσο δυσκολεύεται να βρει τον δρόμο του και παράλληλα να ενταχθεί αρμονικά στο αγωνιστικό πλάνο του Ολυμπιακού. Ούτε τον βρίσκουν, ούτε τους βρίσκει, με αποτέλεσμα τα όποια προσόντα του να αξιοποιούνται ελάχιστα. Φτάνοντας στον Εμενίκε, να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με την άποψη ειδικών και των αρμοδίων του Ολυμπιακού, από προσόντα είναι υπέρτερος όλων στον Ρέντη, με τη διαφορά ότι η χονδροπάθεια τον ταλαιπωρεί επί μακρόν. Και ουδέποτε έδειξε την αξία του ή επιβεβαίωσε τις προσδοκίες που υπήρξαν όταν έκλεισε η μεταγραφή του το περασμένο θέρος. Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός καλείται να βρει λύση στο θέμα του γκολ. Ή για να το πούμε σωστότερα, να ανακαλύψει έναν αξιόπιστο σκόρερ που θα τραβήξει το καράβι στις εγχώριες διοργανώσεις.

Αιθέρες

Ηδη έχει κλέψει την παράσταση σε αυτές τις δύο μέρες στο Μονακό. Η Κατερίνα Στεφανίδη, βασίλισσα των αιθέρων, βρίσκεται στο επίκεντρο της μεγάλης γιορτής των κορυφαίων της διεθνούς ομοσπονδίας (IAAF) και αποτελεί το δημοφιλέστερο πρόσωπο.

Απόψε θα πληροφορηθούμε εάν θα κατακτήσει έναν ακόμη τίτλο, αυτόν της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς στον κόσμο.

Διότι σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχει πάρει κάθε δυνατή διάκριση σπίτι της!