Περισσότερες από 22 θέσεις υπαλλήλων είναι ανοιχτές στα καταστήματα Starbucks σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, τα καταστήματα αναζητούν baristas, υπεύθυνους βάρδιας, βοηθούς καταστημάτων, διαχειριστές καταστημάτων αλλά και περιφερειακούς διευθυντές.

Συγκεκριμένα η εταιρεία αναζητά baristes για τα καταστήματα των Νοτίων Προαστίων, των Βορείων Προαστίων, στο Ηράκλειο της Κρήτης, στα Χανιά, στη Ρόδο, στη Μύκονο, στη Θεσσαλονίκη και στην Κέρκυρα.

Υπεύθυνους βάρδιας αναζητά για τα καταστήματα σε Αθήνα, Μύκονο, Κέρκυρα, Ηράκλειο και Ρόδο οι οποίοι θα κατευθύνουν την ομάδα και θα λαμβάνουν αποφάσεις στα πλαίσια της λειτουργίας του καταστήματος.

Σε Αθήνα, Μύκονο, Κέρκυρα, Ηράκλειο και Χανιά θα προσληφθούν οι βοηθοί καταστημάτων οι οποίοι θα αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους στη διοίκηση καταστήματος λιανικής μέσω ενός εκπαιδευτικού προγράμματος 5 εβδομάδων που τους επιτρέπει να εμβαθύνουν στον εποπτικό τους ρόλο, στα coaching skills τους και στην επιχειρηματική σκέψη.

Επιπλέον η εταιρεία θα προσλάβει για τα καταστήματά της σε Αθήνα, Ηράκλειο, Μύκονο και Κέρκυρα υπεύθυνους καταστημάτων.

Τέλος, αναζητά District Managers, περιφερειακούς διευθυντές, οι οποίοι θα διοικούν πολλαπλά καταστήματα ταυτόχρονα, εποπτεύοντας το business από υψηλότερο επίπεδο.

Κάθε κατάστημα είναι υπεύθυνο για τη στελέχωσή του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση για θέση στα καταστήματα είτε αφήνοντας το βιογραφικό σημείωμα στο κατάστημα που τους ενδιαφέρει να εργαστούν είτε στέλνοντας το βιογραφικό στη διεύθυνση jobs@starbucks.com.gr αναγράφοντας τον αντίστοιχο κωδικό της θέσης.