Η φράση ανήκει στην κατηγορία «κλισέ». Στην περίπτωση όμως του ΠΑΟΚ ακόμα και το «επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση» δεν αρκεί για να περιγράψει την κατάσταση. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε χθες το μεσημέρι στη Νέα Σμύρνη και έμεινε χωρίς νίκη για έκτο ματς μακριά από την Τούμπα.

Ο λαβωμένος Πανιώνιος έβαλε φρένο στον Δικέφαλο και μάλιστα το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Μάτος να γλιτώνει τους φιλοξενουμένους από την ήττα. Αν μια ομάδα δηλαδή έφτασε να αγκαλιάσει τη νίκη, αυτή ήταν ο Πανιώνιος, που είχε προηγηθεί (2-1) στο 86′ με τον Γεσίλ.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας παίξει τέσσερα ματς στην Αθήνα και άλλα δύο στην περιφέρεια κι έχει πολλά αγωνιστικά θέματα όταν απομακρύνεται από την Τούμπα.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί με το πέναλτι του Κουλούρη στο 41′. Ενα πέναλτι που προήλθε από το μεγάλο λάθος του Γκιοατά, το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Ο Πανιώνιος παρουσίασε πολύ καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο και με μπροστάρη τον Σπιριντόνοβιτς προκάλεσε πολλά προβλήματα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ισοφάρισε με τον αυστριακό επιθετικό στο 48′ και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι βρήκαν τρόπους να κυκλοφορήσουν την μπάλα. Εβγαλαν κόντρες και σε μια εξ αυτών κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, με σκόρερ τον Γεσίλ στο 86′. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κρατήσουν το προβάδισμα στα τελευταία λεπτά αλλά δεν τα κατάφεραν και ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-2 με κεφαλιά του Μάτος στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πανιώνιος (Μ. Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Ταπόκο (18′ Πινιώτης), Σπιριντόνοβιτς, Σαββίδης (69′ Κάργας), Μασούρας, Ντουρμισάι (78′ Γεσίλ).

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ (62′ Πέλκας), Κάνιας, Κάμπος (84′ Λημνιός), Καντουρί, Μακ (66′ Πρίγιοβιτς), Κουλούρης.

Συμπλοκές στο κέντρο της Αθήνας

Σκηνές ντροπής εκτυλίχθηκαν χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, όταν συνεπλάκησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ με Πακιστανούς.

Οι συμπλοκές πήραν διαστάσεις, έπεσε άγριο ξύλο και πάλη σώμα με σώμα, ενώ εκτοξεύθηκαν αντικείμενα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Χρειάστηκε να επέμβουν τα ΜΑΤ και να γίνει χρήση χημικών για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Οι πληροφορίες για την αιτία των συμπλοκών είναι συγκεχυμένες. Πακιστανοί είχαν προηγουμένως συγκέντρωση θρησκευτικού χαρακτήρα και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία από την Πλατεία Ομονοίας προς την Πειραιώς.

Την ίδια ώρα οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία του συνδέσμου τους για να μεταβούν στον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Για άγνωστο λόγο ήρθαν στα χέρια με Πακιστανούς της πορείας και ακολούθησαν συμπλοκές.