Ακόμα και ο θρυλικός Χάρι Χουντίνι που είχε αποδράσει με κάθε τρόπο από κάθε μέρος και από κάθε είδους αλυσίδες ή χειροπέδες, πέθανε από περιτονίτιδα καθώς δεν γνώριζε ότι είχε σκωληκοειδίτιδα και την έπαθε από ένα χτύπημα πάνω στη σκηνή.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θυμίζει εδώ και καιρό έναν ικανότατο ταχυδακτυλουργό που βγάζει συνέχεια λαγούς από το καπέλο του, όπως έκανε και στο Περιστέρι και ας χρειάστηκε να αλλάξει κατά τα 7/11 την ομάδα του σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, λόγω απουσιών και τιμωριών.

Οι Πράσινοι ήταν και πάλι ανταγωνιστικοί, σε ένα από τα καλύτερα (μετά το πρώτο ημίωρο) εκτός έδρας παιχνίδια τους, κόντρα σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος (Ατρόμητος).

Πόσο όμως να αντέξει και ο ικανότατος αυτός προπονητής, που σε λίγο δεν θα έχει όχι απλώς λαγό να βγάλει από το καπέλο του, αλλά ίσως να του έχουν πάρει από τα χέρια ακόμα και αυτό το καπέλο!

Εδώ ταιριάζει ο τίτλος κλασικής ελληνικής ταινίας, το «Υπάρχει και φιλότιμο», μόνο που το συγκεκριμένο δεν το έχουν τα μέλη της διοίκησης και πλέον δεν το έχουν και αρκετοί παίκτες, που είναι βέβαια λογικό να σκέφτονται και τα δεδουλευμένα τους πριν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αρα ζητείται φιλότιμο και από άλλους και όχι μόνο τον προπονητή και κάποιους παίκτες.

Πόσο θα πάει όμως έτσι η κατάσταση; Η ομάδα ψυχορραγεί και αν δεν ήταν και ο Ουζουνίδης, ίσως να είχε ήδη μπει η πινακίδα «Κλειστόν».