Πήρε τη βαλίτσα του, έφυγε χωρίς να ρωτήσει κανέναν κι όσο για την επιστροφή, έχει ο Θεός. Ο Αντρέ Τσάβες αποφάσισε να τεστάρει την υπομονή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με την επιλογή του να γυρίσει στην Αργεντινή χωρίς να έχει εξασφαλίσει άδεια από τους Πράσινους. Και ήταν μια κίνηση από πλευράς Αργεντινού, που προκάλεσε έντονο αλλά και δικαιολογημένο εκνευρισμό στους ιθύνοντες του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιμετωπίσει πολλά οικονομικά αλλά και αγωνιστικά προβλήματα και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχει να σκέφτεται και το θέμα του λατινοαμερικάνου επιθετικού.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι οι Πράσινοι δεν πρόκειται να αφήσουν το θέμα να περάσει. Ο τρόπος που ενήργησε ο Τσάβες και η αδυναμία συνεννόησης με τον ατζέντη του οδηγούν τον Παναθηναϊκό στην απόφαση να τιμωρήσει τον παίκτη, ίσως και με διακοπή συμβολαίου.

Νέες επαφές

Από τη διοίκηση των Πρασίνων προσπαθούσαν όλη μέρα χθες να βρουν άκρη με τον παίκτη και τον μάνατζέρ του. Κανείς όμως δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έγιναν σοφότεροι. Ούτε για τον λόγο που ο Τσάβες δεν ενημέρωσε κανέναν, ούτε για την ημέρα επιστροφής του στην Ελλάδα.

Χθες υπήρξε μια πληροφορία (από την Αργεντινή) που ανέφερε ότι ο λατινοαμερικάνος επιθετικός θα είναι στο Μπουένος Αϊρες τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Παναθηναϊκός ζήτησε από τον μάνατζερ του παίκτη την άμεση επιστροφή του Τσάβες στην Αθήνα. Ετσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, ο Τσάβες δεν πρόκειται να γλιτώσει την τιμωρία και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο διακοπής συμβολαίου του αργεντινού φορ.

Ψάχνει 1,3 εκατ.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει 1,3 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα, για την εξόφληση των παικτών του κι αυτό ήταν το βασικό θέμα συζήτησης, στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι αναλύθηκαν όλοι οι πιθανοί τρόποι που θα μπορούσαν να βοηθήσουν οικονομικά τους Πράσινους, αυτή τη δύσκολη περίοδο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θα έχουν μια εικόνα αύριο το μεσημέρι, σε ό,τι αφορά την προσπάθεια να βρεθεί το ποσό που προαναφέραμε, για να μην προκύψουν νέα προβλήματα.