Η Παρί Σεν Ζερμέν μετατρέπει σε περίπατο το φετινό πρωτάθλημα στη Γαλλία. Πέρασε και από το Πριγκιπάτο νικώντας 2-1 τη Μονακό, η οποία πλέον την ψάχνει με τα κιάλια. Καβάνι (19′) και Νεϊμάρ (52′ πέναλτι) καθάρισαν για την ομάδα του Ουνάι Εμερι που έχει τώρα διαφορά εννέα βαθμών από τη δεύτερη θέση. Η Μονακό κατέφερε να μειώσει στο 82′ με τον Ζοάο Μουτίνιο.        

Εντυπωσιακή εμφάνιση για τη Λυών καθώς συνέτριψε εκτός έδρας τη Νις 5-0 με πρωταγωνιστές τους Ντεπάι (δύο γκολ) και Ντίας (γκολ και ασίστ). Η Λυών έφτασε τους 29 βαθμούς και ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τη Μονακό.

Με γκολ του Τοβέν, η Μαρσέιγ νίκησε 1-0 στο Βελοντρόμ την Γκινγκάμπ και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Ο Κώστας Μήτρογλου αγωνίστηκε σε όλο το ματς.

Η απόλυση του Μαρσέλο Μπιέλσα δεν άλλαξε σε τίποτα στη Λιλ, η οποία ηττήθηκε 3-0 από τη Μονπελιέ και παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.  

Αλλα αποτελέσματα: Σεντ Ετιέν – Στρασμπούρ 2-2, Ρεν – Ναντ 2-1, Καέν – Μπορντό 1-0, Ντιζόν – Τουλούζ 3-1, Μετς – Αμιάν 0-2, Τρουά – Ανζέ 3-0.

Βαθμολογία: Παρί Σεν Ζερμέν 38, Μονακό και Λυών από 29, Μαρσέιγ 28, Ναντ 23, Καέν 22.