Η Μάντσεστερ Σίτι δεν χάνει βαθμούς ούτε στην άσχημη ημέρα της. Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα της μαχητικής Χάντερσφιλντ, είχε τον τρόπο να πάρει τη νίκη (2-1). Το προβάδισμα που έδωσε στους γηπεδούχους το αυτογκόλ του Οταμέντι ανέτρεψαν οι Αγουέρο και Στέρλινγκ, έστω κι αν ο τελευταίος χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το 84ο λεπτό.

«Οταν έχεις Νταβίντ Σίλβα και Ντε Μπρόινε, εσύ απλώς φροντίζεις να κάνεις κίνηση και αυτοί θα σε βρουν για να σου δώσουν την μπάλα» σχολίασε ο Στέρλινγκ. Επί της ουσίας, η Σίτι πέτυχε 11η συνεχόμενη νίκη, ενώ είναι αήττητη 26 αγώνες (σε όλες τις διοργανώσεις).

Την τύχη χρειάστηκε και η Αρσεναλ, καθώς νίκησε εκτός έδρας την Μπέρλι (1-0) με πέναλτι του Σάντσες στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Αρσεναλ είχε 17 τελικές, αλλά μόνο δύο ήταν στην εστία!

Ισοπαλία στο Ανφιλντ για Λίβερπουλ και Τσέλσι, με τον Σαλάχ να σκοράρει κόντρα στην παλιά του ομάδα για το 1-0 και τον Γουίλιαν να ισοφαρίζει πέντε λεπτά πριν από το τέλος. Ο Γιούργκεν Κλοπ γκρίνιαζε γιατί ο διαιτητής Μάικλ Ολιβερ δεν του επέτρεψε να κάνει νωρίτερα τις αλλαγές, ενώ ο Κόντε σχολίασε χαμογελώντας την είσοδο στο ματς των Πέδρο και Γουίλιαν: «Νομίζω ότι τελικά ήταν καλή ιδέα». Ενα αυτογκόλ (Ντανκ) χρειάστηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να νικήσει την Μπράιτον (1-0) στο Ολντ Τράφορντ.

Αλλα αποτελέσματα: Γουέστ Χαμ – Λέστερ 1-1, Κρίσταλ Πάλας – Στόουκ 2-1, Νιούκαστλ – Γουότφορντ 0-3, Σουόνσι – Μπόρνμουθ 0-0, Τότεναμ – Γουέστ Μπρομ 1-1, Σαουθάμπτον – Εβερτον 4-1.

Βαθμολογία: Σίτι 37, Γιουνάιτεντ 29, Τσέλσι 26, Αρσεναλ 25, Τότεναμ 24, Λίβερπουλ 23.